reklama
andariel
mama super dwójki :]
ot i masz, nie wpadłabym na to;-)dzięki za oświecenie!Do Andariel:
To dlatego, że potrawy z olejem, zwłaszcza jeśli się je podgrzeje, powodują trwałe zabarwienie miski. To samo dzieje mi się ze zwykłymi plastikowymi pojemnikami na żywność. Ot i cała zagadka
miranda
Fanka BB :)
Dokładnie taka sama, może poprostu trafiła mi się taka wadliwa, ale już więćej nie kupię nic z tej firmy.A tak na powaznie Miranda ja z tej samej firmy mam niekapek....i mi nic nie cieknie ;-) o taki 6+ Monate Detailansicht | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free tylko inny kolor.
jak tak troche półżartem- wy polecacie zwierzaki - to ja jako najlepszy sposób na poprawę humoru polecam rodzeństwo - Bartek za Karolem tak pieje i wyrywa się że nawet ja przestaje istnieć jak się razem wydurniają...
A ja polecam ten gryzak. U nas w 100% się sprawdza
Tommee Tippee GRYZAK DZIĄSEŁKO 2 SZTUKI +GRATIS (923205104) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee GRYZAK DZIĄSEŁKO 2 SZTUKI +GRATIS (923205104) - Aukcje internetowe Allegro
też mam i też polecamA ja polecam ten gryzak. U nas w 100% się sprawdza
azorek84
mama Amelii 2009
te gryzaki kupilismy jak amelka skonczyla 3 mce i do tej pory sie z nimi nie rozstaje.najlepszy efekt jak trzyma sie je w lodowce a pozniej naklada na nie zimny zelik z lodowki:-)A ja polecam ten gryzak. U nas w 100% się sprawdza
te gryzaki kupilismy jak amelka skonczyla 3 mce i do tej pory sie z nimi nie rozstaje.najlepszy efekt jak trzyma sie je w lodowce a pozniej naklada na nie zimny zelik z lodowki:-)
oOOOooo taaak
reklama
Podziel się: