reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam-Odradzam

Jutro powiem swojemy małżonkowi żeby zajrzał i zobaczył jak i co:tak:Napisze co i jak:tak:

Dzis zagoniłam małza do tego świetlika i nie da rady wymienic baterii niby są dwie śrubki ale cały dookoła jest sklejony.Na pocieszenie powiem ,że mój ma 6 miesięcy i działa nadal troszkę nadczerany hihihihiihi

reklama
No to trudno, ale jej kupie :) a co niech dziecko ma. Ona tak lubi jak coś się świeci i zawsze coś innego bedzie mieć :).

jak kupowałam karuzele to dostałyśmy gratis krówke z Playgro i jeździła i jeździ zawsze z nami w wózku,a mała ją uwielbia targać,łapki szeleszczą,uszka też,nóżki to gumeczki i jak sie ciągnie lub potrząsa to ona piszczy
fotke znalazłam w necie,marna jest,jutro zrobie zdjecie naszej

Stanowczo odradzem te butelki.
6+ Monate Detailansicht | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free
Rozkręciłam, umyłam wygotowałam według instrukcji, nalałam wodę i... Butelka która miał być nie chlapiącą wylała mi pół zawartości na bluzkę. Ucieka przez zakrętkę, a tak mi się podobał ten pomysł z miękim niby smoczkiem i miałam nadzieje ze się nada na wieczorna kaszkę.

Ja polecam mojego psa ;-) mala na jego widok piszczy i chocby miala niewiadomo jak zly humor to zawsze jak moj chico sie pojawi na horyzoncie to sie rozpromieni....dodam,ze moj pies to shih-tzu ma dlugie klaki i wyglada jak chodzaca maskotka https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=208695&stc=1&d=1266956744 to oczywiscie zart....
A tak na powaznie Miranda ja z tej samej firmy mam niekapek....i mi nic nie cieknie ;-) o taki 6+ Monate Detailansicht | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free tylko inny kolor.

Załączniki

• SD532574.jpg
    SD532574.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 47
Hahahaha!
A tak apropos, to siostra mojego męża ma Maltańczyka, który jak widzi Manię wariuje z radości:) Hihi - psiaki są urocze:)

Ja polecam kota mam też psa ale kocisko lepsze jak mała bedzie większa to spikne ich do wspólnej foty ale nie wiem jak kot z tej opresji wyjdzie bo ma długie kudły:-)

reklama
Nie no mój jak małą widzi to zwiewa gdzie pieprz rośnie taki tchórz dlatego mówie ,ze za jakis czas fote cykne może sie oswoi z nia :-)

Do góry