reklama
Ja zastanawiałam się nad tym gryzakiem już dużo wcześniej, ale nie wiem czy u mojej Martyny się to sprawdzi, bo niestety nawet smoczka nie chce.
z tego właśnie powodu u nas sie nie sprawdził:-(
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
My dzis zakupilismy pieska Tiny love o kotrym pisala Deli i jest swietny! Chyba zadna zabawka mu nie dorowna!!! Warty swojej ceny. Polecam...
Interaktywny Piesek Fred, Tiny Love | Zabawki dla dzieci - do 3 lat | Edukacyjne i interaktywne | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
Interaktywny Piesek Fred, Tiny Love | Zabawki dla dzieci - do 3 lat | Edukacyjne i interaktywne | Zabawki dla dzieci w Miluch.pl
Ja zastanawiałam się nad tym gryzakiem już dużo wcześniej, ale nie wiem czy u mojej Martyny się to sprawdzi, bo niestety nawet smoczka nie chce.
To on nie jest jak smoczek zwykły Misia go nie ssa, tylko obgryza
Z każdej strony!
izabela...
Fanka BB :)
u mnie też się nie sprawdził ten gryzak, mimo iż Maja ssie smoka ona jakoś go tak dziwnie miętosi i jej coś nie podchodzi ;-)z tego właśnie powodu u nas sie nie sprawdził:-(
azorek84
mama Amelii 2009
No właśnie ja mam taką huśtawkę z IKEI - worek z taką gumową piłką na którą kładzie się dziecko i buja.
Ale myślę o tej zwykłej - drewnianej
A mamy taką:
http://www.ikea.com/PIAimages/37510_PE129491_S4.jpg
Ale myślę o tej zwykłej - drewnianej
A mamy taką:
http://www.ikea.com/PIAimages/37510_PE129491_S4.jpg
kaskax25
mama wspaniałej trójki
pozostaje mi tylko polecic, bo jestem mile zaskoczona. Kupiłam czapeczki za komplet zapłaciłam uwaga 3,99 czapka plus szalik. No i sa bardzo ladne, fioletowe takie bardzo dziewczece, dosc cieple takie na przelom zimy poczatek wiosny. Wziel;am 3 komplety dwa dla mnie i jeden dla prtzyjaciolki wtedy przeylka jest gratis. Milosz ma głowke okolo 45cm i jest dobra ciut moze wieksza aler zrobie zakladeczke
CZAPKA +SZALIK, NOWE!! EXTRA CENA!!! OD 1 -5 LAT (939026362) - Aukcje internetowe Allegro
CZAPKA +SZALIK, NOWE!! EXTRA CENA!!! OD 1 -5 LAT (939026362) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: