reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam-Odradzam

z TT mam te łyżeczki co Efe (jeszcze nie używałam) i miseczki jak deli; w miseczkach zdziwiło mnie tylko w ulotce, że piszą, że nie nadają się do potraw z olejem (ktoś wie dlaczego?); ale sprawują się bez zarzutu, trochę się łyżeczka odbarwiła po marchewce, ale nie wiem jak inne reagują;

reklama
Z Nuby są super łyżeczki i muszę dokupić.
Miski mam z TT takie same i łyżeczki,ale nie są jak dla mnie za specjalne...
A jaki masz niekapek z Nuby Deli?

Ja mam łyżeczki z "czujnikiem ciepła" metalowe oblane kolorowym tworzywem, nimi tylko sprawdzam ciepłotę posiłków, a karmię silikonową, Młodemu lepiej pasuje.

to ja się jeszcze odniosę do żyrafki vuli, bo też mamy:tak: w sumie fajna ta zabawka, mięciutka, Jaś ją bardzo lubi gryźć, miętolić, memłać w buziolku ale tak patrząc obiektywnie to nie jest to jego ulubiona zabawka, która przyniosłaby pocieszenie w każdej chwili, jak to reklamuje producent. Motylem z biedronki za 15 zł bawi się dłużej:-p Także uważam że za tą cenę można znaleźć naprawdę fajniejsze zabawki, ale jak ktoś ma zbędne 60 zł w portfelu to żyrafa też nie jest zła;-)

reklama
Zamówiłam 2 niekapki z Nuby. Zobaczymy jak się sprawdzą!:)
Dzięki za rady.

I polecam tą zabawkę. Potocznie zwana Margochą. Firmy Lamaze. Mała ją uwielbia. Ciągle ją maltretuje:)
lamaze-play-and-grow-kerry-the-fairy.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry