reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam-Odradzam

reklama
To muszę kupić mojej uwielbia jak coś świeci :-)
Dzięki za pomysł :-)
Jak jutro mój mi głowy nie urwie to tu będę :-)

To muszę kupić mojej uwielbia jak coś świeci :-)
Dzięki za pomysł :-)
Jak jutro mój mi głowy nie urwie to tu będę :-)
heheheh swietlik na szczescie nie nalezy do najdrozszych zabawek:tak: a cieszy tak samo:tak: Nel teraz szarga i wali o podloge motylem z biedronki:-D zero szacunku do zwierzat!:-D

U mnie powoli ta bateria sie czerpie już tak wesoło sie nie chichra ten świetlik ale nadal świeci :-D A czułki ma regularnie podgryzane;-)
Kula zamówiona a ja mam lwa i hipopotama z biedronki i też je lubi bardzo niby gówienko za 14 zyka ale jak cieszy :-)

U mnie powoli ta bateria sie czerpie już tak wesoło sie nie chichra ten świetlik ale nadal świeci :-D A czułki ma regularnie podgryzane;-)
Kula zamówiona a ja mam lwa i hipopotama z biedronki i też je lubi bardzo niby gówienko za 14 zyka ale jak cieszy :-)

moja ma te same i tez je bardzo lubi,fruwaja wszedzie tak nimi rzuca

reklama
Czekam na info i kupuje świetlika mam zielone światełko od tatusia :-)
Powiedział tylko zabawki to twoja broszka więc zamawiaj co chcesz :-) Kochany jest :-)

Ja z TT mam miseczki Miseczki z Łyżeczką Tommee Tippee (915054713) - Aukcje internetowe Allegro i nic się z tym nie robi, co do łyżeczki nei używam, bo mała ma inne już dawno kupione o takie NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2SZT. KOLORY! (917047875) - Aukcje internetowe Allegro polecam 2 rzeczy

Niekapka mam z Nuby i również mogę polecić

Co do zabawek to już były pokazane w większości, ainne to kupione w sklepie takie proste jutro porobie fotki mała bardzo je lubi :-) szczególni etaką jedną co dostała pd cioci.

Do góry