reklama
Mola1
Fanka BB :)
Tak, miga na pomaranczowo jak sie poruszy skrzydelkiem.Mola, Chogata a ten świetlik świeci?
Mola1
Fanka BB :)
heheheh swietlik na szczescie nie nalezy do najdrozszych zabawek a cieszy tak samo Nel teraz szarga i wali o podloge motylem z biedronki zero szacunku do zwierzat!To muszę kupić mojej uwielbia jak coś świeci :-)
Dzięki za pomysł :-)
Jak jutro mój mi głowy nie urwie to tu będę :-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
U mnie powoli ta bateria sie czerpie już tak wesoło sie nie chichra ten świetlik ale nadal świeci A czułki ma regularnie podgryzane;-)
Kula zamówiona a ja mam lwa i hipopotama z biedronki i też je lubi bardzo niby gówienko za 14 zyka ale jak cieszy :-)
Kula zamówiona a ja mam lwa i hipopotama z biedronki i też je lubi bardzo niby gówienko za 14 zyka ale jak cieszy :-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
To dziewczyny dajcie znać czy te baterie się wymienia :-)
Jutro powiem swojemy małżonkowi żeby zajrzał i zobaczył jak i coNapisze co i jak
U mnie powoli ta bateria sie czerpie już tak wesoło sie nie chichra ten świetlik ale nadal świeci A czułki ma regularnie podgryzane;-)
moja ma te same i tez je bardzo lubi,fruwaja wszedzie tak nimi rzuca
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja mam z TT taką z czerwonym końcem i nic jej nie jest Tommee Tippee 4 ŁYŻECZKI z czujnikiem ciepła!! (918533047) - Aukcje internetowe AllegroMoja ma z Nuby z taką miseczką. Też się odbarwiają,ale mają dobry kształt. Nie polecam z TT. Są kostropate i ciężko się karmi. Chodzi o te z czujnikiem temperatury.
Mola świetlik też mi wpadł w oko;-)
reklama
Czekam na info i kupuje świetlika mam zielone światełko od tatusia :-)
Powiedział tylko zabawki to twoja broszka więc zamawiaj co chcesz :-) Kochany jest :-)
Ja z TT mam miseczki Miseczki z Łyżeczką Tommee Tippee (915054713) - Aukcje internetowe Allegro i nic się z tym nie robi, co do łyżeczki nei używam, bo mała ma inne już dawno kupione o takie NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2SZT. KOLORY! (917047875) - Aukcje internetowe Allegro polecam 2 rzeczy
Niekapka mam z Nuby i również mogę polecić
Co do zabawek to już były pokazane w większości, ainne to kupione w sklepie takie proste jutro porobie fotki mała bardzo je lubi :-) szczególni etaką jedną co dostała pd cioci.
Powiedział tylko zabawki to twoja broszka więc zamawiaj co chcesz :-) Kochany jest :-)
Ja z TT mam miseczki Miseczki z Łyżeczką Tommee Tippee (915054713) - Aukcje internetowe Allegro i nic się z tym nie robi, co do łyżeczki nei używam, bo mała ma inne już dawno kupione o takie NUBY ŁYŻECZKI Z CZUJNIKIEM CIEPŁA 2SZT. KOLORY! (917047875) - Aukcje internetowe Allegro polecam 2 rzeczy
Niekapka mam z Nuby i również mogę polecić
Co do zabawek to już były pokazane w większości, ainne to kupione w sklepie takie proste jutro porobie fotki mała bardzo je lubi :-) szczególni etaką jedną co dostała pd cioci.
Podziel się: