Widze ze juz kurz opadl na tym watku wiec sie tez wypowiem na temat zabawek.
Mju rozbawilas mnie bardzo hiehieheih
Kubus puchatek ktorego pokazala niamh jest swietny
Mialam maly problem z nim bo sie zepsul i musialam oddac do reklamacji do sklepu ale to byla ostatnia sztuka z tesco taka wymacana juz wiec pewnie cos z nim od poczatku bylo nie tak bo szybko padl. Pare dni temu przelali mi spowrotem pieniadze za niego i zamierzam kupic nowego bo na prawde rewelacja. Nel byla zaczarowana jak spiewal albo opowiadal bajki
Jesli chodzi o mate to mamy taka
Mata TROPIKALNA WYSPA Tiny Love GRATISY KURIER 24h (913250020) - Aukcje internetowe Allegro i jestem z niej bardzo zadowolona. Mala spedza na niej wiekszosc dnia i jest ciagle czyms zainteresowana. Co prawda zepsulo nam sie grajace lusterko ale nic poza tym. Piore mate w pralce
a* SKOCZEK TINY LOVE # do nauki raczkowania (919797605) - Aukcje internetowe Allegro - kaszana totalna. W ogole nie skacze a poza tym jak mala sie ta kulka uderzyla to okropnie mi sie rozplakala, wiec sama siebie lekko uderzylam i zrozumialam skad ten placz, zabawka zostala skonfiskowana.
a* WESOŁE KÓŁECZKO# TINY LOVE#grzechotka gryzak (918318003) - Aukcje internetowe Allegro - bardzo fajna grzechotka, Nelunia potrafi sie nia dlugo bawic z zainteresowaniem.
a* MAGICZNA KULA # TINY LOVE# INTERAKTYWNA 3m+ (920422889) - Aukcje internetowe Allegro - na poczatku mialam obawy ze mala bedzie sobie przytrzaskiwala paluszki machajac nia ale nie. Lubi ta zabawke i z zainteresowaniem przeklada elementy tej kuli z jednej strony na druga.
Karuzele mamy ta sama co Neverend i tez polecam. Melodie sa bardzo mile dla ucha i projektor robi swoje, obserwuje swiatelka uwaznie.
Ostatnio najwiekszym hitem jest
BRIGHT STARTS GRZECHOTKA ŚWIETLIK (899552246) - Aukcje internetowe Allegro. Mala piszczy z radosci jak slyszy dzwieki wydawane przez tego motylka czy co to