reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam-Odradzam

O! to ja też coś polece. Wiele razy Wam się skarżyłam,że Nati nie chce ssać smoka,gryźć gryzaków, najlepszy zawsze był paluszek albo caaała rączka w buźce. Nadal tak robi,ale dużo mniej,poniewaz wreszcie trafilam w jej upodobania:). Kolezanka pooleciła mi ŻyRAFE SOPHIE. Fakt jest uwazam droga bo kosztuje koło 60zl,ale wierz cie mi,że na smoczki,gryzaczki wydalam znacznie wiecej i nie mam z nich pożytku,tylko kasa wydana.
Aha! tylko uważajcie bo jest sporo podrobek tej zabawki i to już nie jest to samo!

reklama
ja wstukałam w google "zyrafa sophie" wyskoczyla mi stronka z tą żyrafką,gdzie można bylo ja kupić. Widzialam tez ze są na allegro o 10zl tańsze,za 55zl i tez oryginalne!
Naprawde jest fantastyczna,Nati ją żuje,gryzie,ssie,AMOK TOTALNY! Mogłaby reklamowac tą zabawke :-) w tv.

dZIEKI POMYŚLE BO mIŁOSZ TEZ BEZSMOKOWY A CIAGLE BY COS ZUŁ TYLKO NIE WIE CO, A MOZE AKURAT

Ostatnia edycja:
A ja chciałam odradzić łyżeczki Nuby (bo to nie tylko wątek z zabawkami prawda?). Kupiłam dwie różowe i jedna już się odbarwiła od obiadku z marchewką. No wygląda paskudnie:wściekła/y: Fakt, że nie kosztowały majątku bo chyba niecałe 6zł ale liczy się fakt.

Załączniki

• 882420571.jpg
    882420571.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 103
Moja ma z Nuby z taką miseczką. Też się odbarwiają,ale mają dobry kształt. Nie polecam z TT. Są kostropate i ciężko się karmi. Chodzi o te z czujnikiem temperatury.

A ja chciałam odradzić łyżeczki Nuby (bo to nie tylko wątek z zabawkami prawda?). Kupiłam dwie różowe i jedna już się odbarwiła od obiadku z marchewką. No wygląda paskudnie:wściekła/y: Fakt, że nie kosztowały majątku bo chyba niecałe 6zł ale liczy się fakt.

Ja dostalam z Tomme Tippe i tez mi sie odbarwily po marchewce.. mam wrazenie, ze wszystkie sie odbarwiaja, tylko nie melaninowe i plastikowe. Smoczki od soczkow tez przeciez zmieniaja kolor.

O a ja dziś dopiero odkryłam wątek!
A co tu taka powaga? dziewczyny! BASTIAN z kablem i myjką mnie osobiście powalił - ale może sama siebie usprawiedliwiam bo mi się Aniela namiętnie (pod moim okiem) kablem od play station bawiła - w końcu musieliśmy schować bo dla męża PS to skarb największy. Już tak nie pilnujmy tych zaśmiecań bo się tu nudno i straszno zrobi.. hej Kobity!!!

Co do zabawek podpisuję się pod tym co napisała KASIA o tym muzycznym oceanie - kupa straszna! Mi jest ciężko nacisnąc muszelkę, która powoduje granie melodyjki...

U nas Garnuszek na klocuszek się nie sprawdził - rozwaliła się foto komórka i przestał śpiewać ;( teraz Aniela w nim "zupki" gotuje.
Pan metka - rewelka :)

Dla mojej Asi nie ma nic lepszego niż żyrafka Sophie i mata Rainforest Fisher Price. Na sam widok żyrafki aż się cała trzęsie (najlepsze do gryzienia i ssania to główka i kopytka-czasem 4 na raz :-D:-D), a na macie światełka, lusterko i papużka z przekładką są tym co Asia lubi najbardziej :-p

reklama
a my od wczoraj mamy ocean i chyba u nas się sprawdzi Juli się podoba choć fakt wysoko jest to wszystko ale Jula wali w kraba i raczej zadowolona.
No z tym krabeb to racja - u nas była nawet taka śmieszna/dwuznaczna sytuacja : pytam M co robi Antek?
A M: Wali kraba i szczęśliwy :laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Do góry