reklama
POLECAM POLECAM POLECAM krzesełko uczydełko z FP
Oliwia bawi się teraz tylko stoliczkiem i krzesełkiem, a jaką ma frajde :-)
Bańki też Oliwii się podobają :-) dziś dama siedziała na krzesełku i mama musiała puszczać na nią banki
Zobacz załącznik 259188
Oliwia bawi się teraz tylko stoliczkiem i krzesełkiem, a jaką ma frajde :-)
Bańki też Oliwii się podobają :-) dziś dama siedziała na krzesełku i mama musiała puszczać na nią banki
Zobacz załącznik 259188
Ostatnia edycja:
miranda
Fanka BB :)
oj tak Jagoda tez lubi!
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
A ja polecam rowerek, dziś moja mama mnie wysłała do hurtowni bo Zosia cały czas by chciała robić "bruuuuu" i kupiłam to co było(mi się nie podoba, za dużo tych kolorow i wsszystkiego, ale mama stwierdziła, że przecież nie musze nim jeżdzić po mieście waże żeby Zosia miała czym u nich na podwórku jeździć:-) )
niestety nieznalazłam takiego w necie, ale to jest z tych kolorowych, coś na zasadzie tego ROWER ROWEREK KOTEK ARTI REWELACJA!!! POLECAM!!! (1086466258) - Aukcje internetowe Allegro, niebyło dziecka:-) i co zazwyczaj bawi się 1 zabawką 5 minut tak z roweka zejść nie chciała nawet po pół godziny:-)
niestety nieznalazłam takiego w necie, ale to jest z tych kolorowych, coś na zasadzie tego ROWER ROWEREK KOTEK ARTI REWELACJA!!! POLECAM!!! (1086466258) - Aukcje internetowe Allegro, niebyło dziecka:-) i co zazwyczaj bawi się 1 zabawką 5 minut tak z roweka zejść nie chciała nawet po pół godziny:-)
a ja hmmmm... ani nie polecam ani nie odradzam ale UPRZEDZAM ;-)
są bańki które nie pękają ;-) są taniutkie i faktycznie nie pękają jak dotkną czegoś...
ale proszę ich używać na dworze!!! nie pęka dziadostwo ale coś za coś - przykleja sie toto do mebli, podłogi, powietrze schodzi po pewnym czasie a na powierzchni na której się przykleilo zostaje taki niefajny klajster bleeee
wieć z niepękającymi banieczkani prosze na podwórko :-)
są bańki które nie pękają ;-) są taniutkie i faktycznie nie pękają jak dotkną czegoś...
ale proszę ich używać na dworze!!! nie pęka dziadostwo ale coś za coś - przykleja sie toto do mebli, podłogi, powietrze schodzi po pewnym czasie a na powierzchni na której się przykleilo zostaje taki niefajny klajster bleeee
wieć z niepękającymi banieczkani prosze na podwórko :-)
Mola1
Polecam ten rowerek: najnowszy HIT 2010 ROWER SMART TRIKE ZOO !! szok (1156715752) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo dobrze sie go prowadzi, dziecko siedzi bezpiecznie zapiete i sprawia wrazenie bardzo zadowolonego:-) mamy w wersji kolorystycznej biedronki bo tylko taka byla w sklepie.
Bardzo dobrze sie go prowadzi, dziecko siedzi bezpiecznie zapiete i sprawia wrazenie bardzo zadowolonego:-) mamy w wersji kolorystycznej biedronki bo tylko taka byla w sklepie.
_karincia_
Dziewczyny odradzam Wam chusteczki nawilżane z Rossmanna "Baby Dream" :-(
O ile z płynu do kapieli Baby Dream jestem zadowolona to chusteczki mają beznadziejne bo są po prostu prawie suche
Dla mnie okropność
O ile z płynu do kapieli Baby Dream jestem zadowolona to chusteczki mają beznadziejne bo są po prostu prawie suche
Dla mnie okropność
kaskax25
mama wspaniałej trójki
a ja polceam chusteczki z Tesco nie wiem jak długo je maja ale ja ich wczesniej nie widziałam kosztuja 5,15, takie zielone opakowanie nazywaja sie My Babies ale maja plastikowe zamkniecie, ponadto sa nie za mokre nie za suche takie akurat, zapach fajny taki naturalny i zostawiłam chusteczke na noc i nie wyschła jak dla mnie super przerzucam sie własnie na nie
izabela...
zgadzam się z kasią, też jestem zadowolona z tych chusteczek
reklama
Dziewczyny odradzam Wam chusteczki nawilżane z Rossmanna "Baby Dream" :-(
Dla mnie okropność
a ja używam i nie narzekam,bo to zalezy od rodzaju i opakowania bo czasami sa az za mokre jak dla mnie
tych z tesco nie próbowałam bo mam daleko do niego i zawsze nie podrodze
Podziel się: