Chogata
Mama Aluni i Dominika
Dla mojej te smoczki TT to wogule porazka bo te 0-3 miesiące to teraz dopiero troche pociągnie a tak to wcale nie chciał i tylko kasa wyrzucona w błoto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny duzo z Was ma tego szczeniaczka wiec oplaca sie go kupic??? Zastanawiam sie nad nim wlasnie. Czy ten szczeniaczek nie nudzi sie po paru dniach???Mojemu dziecku tak ciezko dogodzic... Mamy pieska Freda z Tiny Love do nauki raczkowania ale byl fajny tylko przez pierwsze 2-3 dni. Teraz lezy w kacie i wogole Alexa nie interesuje. Tak ma z wieloma zabawkami. Chciabym mu cos kupic co przycignelo by jego uwage na dluzej... Jak narazie zabawka trafiona w 100% (mamy ja juz 4miesiace i codziennie Alex sie nia bawi) to akwarium z Fisher price (juz tu o nim wczesniej pisalam) FISHER PRICE MUZYCZNE AKWARIUM M3195
Oleńka każde dziecko inne i tak na prawdę nie wiesz co mu podpasuje. U nas szczeniaczek też jest fajny od świąt Bożego NArodzenia, ale nie daje jej go codziennie do zabawy. Za to piosenka "Głowa, ramiona, palce nóg..." jest jedyną piosenką która ją uspokaja jak płacze. Ostatnio śpiewałam u lekarza. Jej od początku podpasowała
Za to teraz namiętnie rozwala puzzle i je gryzie. I tym jednym zębem jeździ i skrzypi. Normalnie ciarki mnie przechodzą brrrr
Ostatnio jej zrobiłam grzechotkę z pojemnika do moczu. Wsypałam groch i inne sypkie kolorowe rzeczy które miałam pod ręką. I ją to cieszy. Grunt żeby było nowe. Zabawkami kuzyna w święta bawiła się jak szalona, bo nie jej były. Na swoje nawet nie spojrzała.
Ja nie wiem czy takich rzeczy w necie nie ma ale u nas ostatnio młotek to taki za 5zł robi furorę i piłeczka za 4zł z kolcami co ją się odbije i świeci. Jak spojrzycie w zabawkowym to zawsze takie drobiazgi koło lady są.
No a wczoraj szał pieluchy był po zakupieniu wiatraczka za 1zł! Tylko przyczepić do wózka trzeba go jakoś. Mój dziś spróbuje taśmą zaciskową.
hihihi Malbertka trza było doczytac Kasia tez ja odradzała;-)
bo mnie sie głownie z tego powodu niepodobala i odetchnelam jak bateria wysiadla, a co twoja chodzi cicho?pileczki tez czasem sie klinujabauaha do czytałam tylko ze za głośnaale same piłeczki się alce podobają