reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam-Odradzam

bo mnie sie głownie z tego powodu niepodobala i odetchnelam jak bateria wysiadla, a co twoja chodzi cicho?pileczki tez czasem sie klinuja:sorry2:

nie, też chodzi głośno - ale na to byłam przygotowana bo o tym pisałas Kasia:-p
no nic jakos przeboleje, ale taka zadowolona rozpakowuje dziecku prezencik na DD a tu zonk. Ale piłeczki chociaz dają rade. Zawsze to cos nowego:-D

reklama
Dziewczyny - sezon komarowy w pełni...
Ja dziś zakupiłam preparat przeciw komarom dla Hani. Naszukałam się trochę bo większość jest dla starszych dzieci - ale znalazłam

Orinoko Junior - od 1 miesiąca.

Polecam go - u nas się sprawdził, byliśmy cały dzień w lesie i nad jeziorem, komary wielkie jak helikoptery i zero ugryzień na ciele Hani.

dzieki zylcia!
właśnie wczoraj się naszukałam czegoś od komarów dla Zosi ale niestety wszystko min. od 2 roku zycia. A co najlepsze off zwykły jest dozwolony dla dzieci powyżej 2 rż, natomiast "off dla dzieci" jest dla dzieci powyzej 6 lat:szok:
ja narazie kupiłam zwykły i popsikałam wózek.
Chyba jest jeszcze żel z chicco przeciw komarom od pierwszych dni.

w temacie polecanek to pokaze Wam krowke firmy V-TECH, ktora spiewa, mowi i mruga swiatelkami, nazywa kolory, ksztalty, literki, cyferki itp..... moj maly ja uwielbia, a na koncu krowka mowi BYE, BYE a Pimpilimpi za nia probuje powtarzac :-D

SS07200-9614TPS128072.jpg

Polecam stoliczek z FP :-) AKTYWNY STOLICZEK DWUJĘZYCZNY FISHER PRICE STOLIK (1073084607) - Aukcje internetowe Allegro
No już dawno nie miałam tyle czasu dla siebie jak go dałam Oliwii :-)

Za jakiś czas dostanie krzesełko z FP (schowane w szafie niech się nacieszy najpierw 1 zabawką) Powiem jak się podoba :tak:

Zakupiłam książeczkę Zabawy FundaMentalne i faktycznie większość z tych rzeczy się instynktownie robię, ale książeczka super :-):-):-) POLECAM

Zakupiłam książeczkę Zabawy FundaMentalne i faktycznie większość z tych rzeczy się instynktownie robię, ale książeczka super :-):-):-) POLECAM
Deli:-)własnie dowiedziałam się od Ciebie o tych zabawach fundamentalnych - i już szykuje się do zakupu - świetna sprawa:shocked2:
Ale tanie to nie jest - Ty kupiłas jakis zestaw z CD czy samą książeczkę?bo są różne...

Przy okazji polecam jeździk pchacz 2w1 z Playshool - Alcie interesuje chwilami i to bardzo chociaz jeszcze chodzic przy nim nei umie, ale radoche ma jak sobie tam kręci, pyka tymi elementami i jak ją wsadze na jeździka i zapindalam z dużą prędkością po całym mieszkaniu:-D

reklama
Do góry