reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam-Odradzam

Taszka ja czyszczę dwoma szmatkami jedną mokrą z mydełkiem dla dzieci , drugą z samą wodą. Nawet jak nie zostanie mydło to dziecku nie zaszkodzi.

A jakiego szczeniaczka ty masz? U mnie nos nie działał wcale! Aż normalnie sprawdzałam przed chwilą hihi

ja podobnie czyszcze te zabawki co maja mechanizmy i nie da sie do pralki wrzucic
a u nas nosek tez nie działa

reklama
Przyznaje, ze nie czyściłam jeszcze szczeniaczka, bo uważam, ze nie potrzebuje jeszcze tego zabiegu. Martyna bardzo lubi tę zabawkę pod warunkiem, ze bawie się razem z nią i śpiewam razem z pieskiem lub tańczę z młodą. Z tego co wiem to ani wersja polska, ani angielska nie posiada ruchomego noska u pieska...

U mnie nosek też nic nie robi :)
Oliwia też bardzo lubi szczeniaczka na szczęście sama się nim bawi, a mama ma wtedy czas dla siebie.

nasz uczniak też ma "nieaktywny" nosek ;-)

a chuseczki dopupne.... ja od 3 miesięcy używam tych z Lidla - Toujours sensitive - nie są nawilżane - są MOKRE!!! nam pasują - nie uczulają Moni i są niedrogie - 80szt kosztuje ok. 5,50zl

ha to coś jest w tych nosach bo i nasz przestał działac...ale nasz ma już 3,5 roku - więc stary psiak z niego i ze dwa lata to ten nos działał:)

a pieluchy z kauflanda wickies też ostatnio kupiłam na wypróbowanie i mogę polecić - co prawda nie są aż tak miekkie jak pampy ale na dzien nam pasują:)

reklama

Załączniki

• 210_landscape_fri&#.jpg
    210_landscape_fri&#.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 43
Do góry