reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam-Odradzam

A my mamy zwykłą pozytywkę z Canpola - taki misiu, co się pociąga za sznureczek i gra melodyjkę.
Poza tym widziałam fajną zabawkę, którą się zaczepia na ten pałąk, co dzieciaczek rączki trzyma.
O np takie coś z TINY LOVE: jungle1..jpg

reklama
ODRADZAM!!!!!!!!!

Jakiś czas temu w carrefour byla promocja na mokre chusteczki Pampers Clean and Play(takie pomaranczowe) za 4opakowania zaplacilam 14.99. Nigdy w zyciu ich juz nie kupie. Są beznadziejne: male,źle wychodzą z tego opakowania,trzeba ich wziąć znacznie więcej niż innych chusteczek. Jedyne co można w nich pochwalić to ich wilgotność-od pierwszej do ostatniej sa tak samo dobrze nawilżone,nie za dużo nie za mało-w sam raz. No ale to jedyny ich plus.

ODRADZAM!!!!!!!!!

Jakiś czas temu w carrefour byla promocja na mokre chusteczki Pampers Clean and Play(takie pomaranczowe) za 4opakowania zaplacilam 14.99. Nigdy w zyciu ich juz nie kupie. Są beznadziejne: male,źle wychodzą z tego opakowania,trzeba ich wziąć znacznie więcej niż innych chusteczek. Jedyne co można w nich pochwalić to ich wilgotność-od pierwszej do ostatniej sa tak samo dobrze nawilżone,nie za dużo nie za mało-w sam raz. No ale to jedyny ich plus.
tez mi nie przypadły do gustu. Kupiłam natomiast ostatnio cleanic herbal cear jesssuuuuuu ale zapach przepiekny same chusteczki mogłyby byc ciut mokrzejsze ale zapach loooo matko na perfumy by sie nadawał

Natt ja też je mam i tez się nie zachwyciłam. Nie da się ich używać trzymając w pudełku. Ale zapach mają ładny i fakt mokre że szok.
Z wielkich lubię te z Rossmanna ale one za to na początku suche są.
Babie nie dogodzisz!

No dokładnie kazdemu coś innego pasuje badź przeszkadza...Dobrze,że taki wybór mamy;-):-).

Ja te Herbal Cleanic tez uzywam i tez je baaardzo lubie,choć oczywiście minus tez mają( no przynajmniej te ktorych ja używam,nie wiem moze mi celowo ktos w sklepie takie podrzuca..hihihi),mianowicie kiepsko się wyciągają...no ale co zrobic.
Dla mnie najlepiej Huggies sie wyciagają,ale fakt ,że są takie jakies sztywne...echhhhhh...
Ciągle nie spróbowałam tych DADA-muszę to koniecznie zrobić:)

No dokładnie kazdemu coś innego pasuje badź przeszkadza...Dobrze,że taki wybór mamy;-):-).

Ja te Herbal Cleanic tez uzywam i tez je baaardzo lubie,choć oczywiście minus tez mają( no przynajmniej te ktorych ja używam,nie wiem moze mi celowo ktos w sklepie takie podrzuca..hihihi),mianowicie kiepsko się wyciągają...no ale co zrobic.
Dla mnie najlepiej Huggies sie wyciagają,ale fakt ,że są takie jakies sztywne...echhhhhh...
Ciągle nie spróbowałam tych DADA-muszę to koniecznie zrobić:)

Uwaga na DADA - chusteczki źle się wyciągają - zazwyczaj po dwie. Trafiłam już na 3 takie opakowania.

reklama
a ja przewijam Ninkę przy użyciu ciepłej wody, więc chusteczek używam sporadycznie - np. w gościach albo gdy jest mega-kupa, to na pierwsze wytarcie idą;
używamy Pampers, bo sprawdzone, ale miałam też Cleanic i też były ok;

Do góry