reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Polecam/odradzam

reklama
Ja stwierdziłam, że jeżeli mały polubi tę kieszonke to wtedy każe mężowi poszukac jaki rodzaj takiego motanego nosidła bedzie odpowiedni pod wzgledem historycznosci i Mongoli i nabedę coś takiego. Ale nie będę inwestowac teraz ryzykując, że Groszek pójdzie w ślady brata i na sam pomysł chusty zrobi piekło.

Własnie tatus uczy Janka spiewu mongolskiego...

A ochodząc od tematu chust, to poprzychodziły do nas prezenty i jestem bardzo zadowolona z konkretnych sprzedawców, podrzuce Wam:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=247748&order=p - kupiłam koszulkę, bodziaka (zamówiłam body z napisem "body starszego brata") i poszewkę ze zdjęciem i naprawdę podoba mi sie jakośc nadruku, bo róznie to bywa.

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=428165 - zamówiłam kolczyki i komplet kolczyki i wisiorek i powiem Wam, że zdjęcia nie umywaja sie do oryginałów, bardzo ładne.

W obu wypadkach przesyłka była błyskawiczna, dobrze zabezpieczona. Te nadruki zrobione ekspresowo, myślałam, ze nie dojdą na święta, bo mój pan tak je zamawiał, że az słabo sie robiło, ale oto dziś listonosz dostarczył :-).

Ostatnia edycja:
Kupiłam poporodowy żel musteli, samruje brzuch dopiero 3ci dzień a moj flaczek zrobił się jędrniejszy. Wiec moge polecić bo u mnie działa:tak::tak:

Kurcze za niecały miesiac mam wesele i chciałabym się wcisnąć w jakąś kreację a nie wyglądając jak sflaczała słonica :-) i chyba sprawię sobie pas poporodowy hihihihi i oszukam teściową - że już taka laska zgrabna jestem, a co niech sobie mysli :ninja2::rolleyes::evil:

ja też o pasie myślę...bo został taki sflaczały brzuchol...a mam znajome które naprawdę były z takiego pasa zadowolone! musze męzusia do apteki wysłać!

Ja dzisia zaczynam lekkie cwiczenia gimnastyczne, a za 4 tygodnie chce zaczac biegac.Na razie pasa nie kupuje.Sprobuje sama dojsc do formy.

reklama
Do góry