reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokój maluszka

Właśnie skończyłam przybijać ramki co prawda jeszcze bez zdjęć, ale na to trzeba troszkę poczekać i tak o to mogę powiedzieć, ze kącik Antka skończony :)oczywiście jeszcze pościeli i ochraniaczy nie zakładałam, bo po co mają się kurzyć.
Cieszę się, ze mimo, ze dzielimy pokój razem jakoś nad wszystkim póki co zapanowałam:)
2rq1v09.jpg

2lyfra.jpg

reklama
o nie, ja sie zaraz rozplacze!! :sad:
u mnie nic sie nie ruszylo, powiercili dziury w scianach, obmurowali okna, jak dla mnie to zero postepu :/ kiedy ja sie doczekam pokoiku!!! juz chce miec lozeczko skrecone :/

jutro chyba wyciagne maszyne do szycia zeby jakos zabic czas... uszyje ochraniacz, poduszki jakies....

a w te sliczne ramki to ja bym poki co powkladala jakies obrazki chocby czarno biale grafiki ze zwierzatkami, na poczatek podobno czarne-biale-czerwone najbardziej przyciaga wzrok maluszka:

http://sklep.whiteandblack.pl/

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze na szafę czekam, ale puli co pokój maluszka wygląda tak :)

Dziwnie zmieniły się kolory na zdjęciach. Tak naprawdę pokój jest bardziej czerwony niż różowy :baffled: a kolory bardzo nasycone :-) To pewnie dlatego, ze wysyłałam zdjęcia bezpośrednio z telefonu:sorry2:

Załączniki

• IMAG0402.jpg
    IMAG0402.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 157
  • IMAG0401.jpg
    IMAG0401.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 158
Ostatnia edycja:
Właśnie skończyłam przybijać ramki co prawda jeszcze bez zdjęć, ale na to trzeba troszkę poczekać i tak o to mogę powiedzieć, ze kącik Antka skończony :)oczywiście jeszcze pościeli i ochraniaczy nie zakładałam, bo po co mają się kurzyć.
Cieszę się, ze mimo, ze dzielimy pokój razem jakoś nad wszystkim póki co zapanowałam:)
2rq1v09.jpg

2lyfra.jpg

Ja jeszcze na szafę czekam, ale puli co pokój maluszka wygląda tak :)

Dziwnie zmieniły się kolory na zdjęciach. Tak naprawdę pokój jest bardziej czerwony niż różowy :baffled: a kolory bardzo nasycone :-) To pewnie dlatego, ze wysyłałam zdjęcia bezpośrednio z telefonu:sorry2:

Ślicznie dziewczyny! :tak:

reklama
oczywiście jestem ślepa jak kret i nie zauważyłam kącika agaundpestka - super, kompaktowo, w moim stylu :) tylko czekać aż ramki się zapełnią - ja o nich nie pomyślałam zupełnie!

Do góry