Super! Taki stonowanyale ładne te wasze pokoiki/kąciki
i ja swój wam pokażę
Zobacz załącznik 467827Zobacz załącznik 467828Zobacz załącznik 467829Zobacz załącznik 467831
reklama
W końcu urządziłam pokój Zosi. Oto efekt:
Zobacz załącznik 469175Zobacz załącznik 469177Zobacz załącznik 469179
Nieskromnie się pochwalę, że wszystkie ozdóbki zrobiłam własnoręcznie
Wspaniale Zdolniacho!!!!
maćku b. ładnie. a pokaz jeszcze ozdóbki z bliska prosze....
Ja dopiero tapete dzis do pokoju kluski kupilam, ale kiedy ja połozymy to juz inna kwestia
No i my jednak...olaliśmy, że klitka...olaliśmy, że niebieski kolor wyszedł super...wczoraj przyklejona została tapeta...
tialana
Fanka BB :)
kasia.natka, Maćku piękne te pokoiki
carla a jak u ciebie bo czekam i czekam na te zdjecia ))
ja tez dopiero dzis kupilam tapete, a tak to juz wszystko do pokoiku mam, czeka w kartonach.
juz nie moge sie doczekac az przyjdzie.
no chyba ze jeszcze polke na sciane nad przewijak kupie, na kosmetyki waciki i inne zeby pod reka byly. zobaczymy
wyglada na to ze w przyszlym tygodniu w koncu przeprowadzka schody przyjechaly dzisiaj i sa przepiekne.... przynajmniej ta czesc ktora pan zamontowal
ja tez dopiero dzis kupilam tapete, a tak to juz wszystko do pokoiku mam, czeka w kartonach.
juz nie moge sie doczekac az przyjdzie.
no chyba ze jeszcze polke na sciane nad przewijak kupie, na kosmetyki waciki i inne zeby pod reka byly. zobaczymy
wyglada na to ze w przyszlym tygodniu w koncu przeprowadzka schody przyjechaly dzisiaj i sa przepiekne.... przynajmniej ta czesc ktora pan zamontowal
reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
Pieknie urządzone. Podoba mi się strasznie fotel, bo ja nadal nie mam nic do siadania w pokoju małego. Ale z racji ograniczonych funduszy zdecydujemy się pewnie na fotelz ikei za 99zł.
kochana to są foteliki z ikei a kosztowały 150/sztuka polecam
co do pokoiku to później planuję jakieś kolorowe naklejki czy coś w tym stylu ale zobaczymy
maćku ja to zazdroszczę jak ktoś potrafi sam coś zrobić i jeszcze potem fajnie to wygląda ;-) pokoik śliczny
Podziel się: