reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

reklama
Ale super pokoiki,

młodak ja tez mam fotel z ikei za 99 i myśle, że bedzie wygodny mam jeszcze poduszke do karmienia fasolkę

Ale super pokoiki,

młodak ja tez mam fotel z ikei za 99 i myśle, że bedzie wygodny mam jeszcze poduszke do karmienia fasolkę

Taki? fotel.jpg
Mi to się akurat one podobają i nawet będzie mi pasował do pokoju małego, tylko się zastanawiam czy właśnie będzie wygodnie butlę na nim podawać.....

W końcu urządziłam pokój Zosi. Oto efekt:
pokoj zosi1.jpgpokoj zosi2.jpgpokoj zosi3.jpg
Nieskromnie się pochwalę, że wszystkie ozdóbki zrobiłam własnoręcznie :tak:

maćku b. ładnie. a pokaz jeszcze ozdóbki z bliska prosze....

Ja dopiero tapete dzis do pokoju kluski kupilam, ale kiedy ja połozymy to juz inna kwestia :)

W końcu urządziłam pokój Zosi. Oto efekt:
Zobacz załącznik 469175Zobacz załącznik 469177Zobacz załącznik 469179
Nieskromnie się pochwalę, że wszystkie ozdóbki zrobiłam własnoręcznie :tak:

Wspaniale Zdolniacho!!!! :D

maćku b. ładnie. a pokaz jeszcze ozdóbki z bliska prosze....

Ja dopiero tapete dzis do pokoju kluski kupilam, ale kiedy ja połozymy to juz inna kwestia :)

No i my jednak...olaliśmy, że klitka...olaliśmy, że niebieski kolor wyszedł super...wczoraj przyklejona została tapeta...

carla a jak u ciebie bo czekam i czekam na te zdjecia :)))

ja tez dopiero dzis kupilam tapete, a tak to juz wszystko do pokoiku mam, czeka w kartonach.

GS62904.jpg

juz nie moge sie doczekac az przyjdzie.
no chyba ze jeszcze polke na sciane nad przewijak kupie, na kosmetyki waciki i inne zeby pod reka byly. zobaczymy

wyglada na to ze w przyszlym tygodniu w koncu przeprowadzka :D schody przyjechaly dzisiaj i sa przepiekne.... przynajmniej ta czesc ktora pan zamontowal

reklama
Pieknie urządzone. Podoba mi się strasznie fotel, bo ja nadal nie mam nic do siadania w pokoju małego. Ale z racji ograniczonych funduszy zdecydujemy się pewnie na fotelz ikei za 99zł.

kochana to są foteliki z ikei a kosztowały 150/sztuka :tak: polecam

co do pokoiku to później planuję jakieś kolorowe naklejki czy coś w tym stylu ale zobaczymy

maćku ja to zazdroszczę jak ktoś potrafi sam coś zrobić i jeszcze potem fajnie to wygląda ;-) pokoik śliczny

Do góry