reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

Aha :-D
Jak przewinie ze dwa razy to zmieni zdanie

No na pewno. I wtedy nie bedzie patrzył za ile tylko pobiegnie do pierwszego sklepu i kupi :-D:-D:-D. Ja w każdym razie na ziemi przewijać nie będę bo po cesarce to podejrzewam, że będzie mi raczej ciężko się schylić nawet odrobinę.

reklama
a ja miałam przewijak przy wiktorze i wogóle go nie uzywalam wcale mi sie nie przydal dla tego teraz tez nie kupuje:p wygodnij mi było na lozku przewijac :p

mlodak jak masz na czym polozyc o sa takie dmuchane przewijaki w ikea z materacykiem na dnie, ja taki kupilam i poloze na komodzie

GULLUNGE Podkładka do pielęgnacji - IKEA

bo nie chcialam kolejnego grata sprowadzac do domu... zobaczymy jak sie sprawdzi

No właśnie nie bardzo mam gdzie położyć oprócz łózeczka. Dlatego taki typowy nałóżeczkowy w naszym przypadku jest najrosądniejszym wyjściem. W pokoju małego będzie tylko łóżeczko, komoda (a na niej kosmetyki), stoliczek wiklinowy i fotel (albo kupimy cosik, albo weźmiemy z salonu).
Z jednej strony te przewijaki stojące są fajny, ale nie chcę zagracać pokoiku, a poza tym wiadomo, że jak będę np. gotowała obiad to mały będie ze mna na dole w leżaczku lub foteliku to i do przewijania nie będę z nim śmigać specjanie na piętro tylko zrobię to na kanapie.
Przewijak będzie mi najbardziej potrzebny w nocy.

A ja to na dwóch piętrach mam łóżeczka (jedno ma ponad 30-lat i należało kiedyś do mnie :-D), a na parterze wózek, także na pewno trzech przewijaków nie kupię. Pewnie będę przewijac w łóżeczku. Dziecko lezy dość wysoko, więc mam nadzieję, ze dam radę :-) Wyjdzie w praniu :tak:

Ja tez nie mam przewijaka w sumie to bede mogla przewijac na lozku tylko troszke obawiam sie w nocy jak P bedzie bo on strasznie wierci sie w lozku jak spi no ale w sumie dziecka nie zostawie na lozku i gdzies nei pojde.. takze zobaczymy jak to bedzie nam wychodzic :)

My przewijaka nie kupowaliśmy, nie mamy metrażu na kolejny mebel a większość dnia pewnie będziemy spędzać w domu na dole albo na budowie czyli u u teściów więc i tak byłby nie używany ale gdyby Smerfetka miała własny pokoik to pewnie kupiłabym ten z ikea

Ja tam tez bede przewijac najczesciej na sofie albo w naszym lozku takze z przewijaka na lozeczko zrezygnowalam:-) po za tym lozeczko jest na pietrze i napewno nie bede za kazdym razem biegac po schodach na przewijanko:-D

reklama
Ja kupiłam taki przewijak, odrazu z wanienką
images

Do góry