reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokój maluszka

Ja jeszcze na szafę czekam, ale puli co pokój maluszka wygląda tak :)

Dziwnie zmieniły się kolory na zdjęciach. Tak naprawdę pokój jest bardziej czerwony niż różowy :baffled: a kolory bardzo nasycone :-) To pewnie dlatego, ze wysyłałam zdjęcia bezpośrednio z telefonu:sorry2:
Śliczny :)
Dzięki dziewczyny!!
O obrazkach myślałam, ale czy znajdę siłe i checi na szukanie to nie wiem, jak nie to poczekają na zdjęcia Antka.

reklama
śliczne pokoiki!!! :-) Gratulacje dziewczyny!!! Ja chcę męża w piątek wysłać do Ikea po tę lampkę kwiatka w końcu, i żeby ją w końcu przykręcił (trzeba wywiercić dziury) i wtedy już będzie można łóżeczko skręcać. A i nie mam pojęcia jak ściany ozdobić......

Dzięki dziewczyny :-) Za dużo to ja się nie narobiłam. To było biuro męża, które od zawsze na pokój dla drugiego dziecka szykowałam :-D Teraz jedynie komodę musiałam zrobić (opalić, pomalować i nowe gałki dać) dywan kupić, łóżeczko rozłożyć. Korci mnie przemalowac je na biało, bo teraz jest transparentne, ale nie mam sił :no:

Wczoraj mąż przywiózł starą szafę, którą muszę zrobić...niestety jest zniszczona i trochę pracy będzie mnie kosztować, ale to juz po porodzie, bo teraz ledwo żyje :-D

ale ładne te wasze pokoiki/kąciki :tak:
i ja swój wam pokażę
P1060993.jpgP1060994.jpgP1060981.jpgP1060990.jpg

reklama
Do góry