reklama
Hej!
Pokaże Wam nasze dzieło Dzieło to może za duże słowo. Mąż lubi robić zdjęcia więc dużo ich robi, postanowiliśmy wybrać kilkanaście fotek i wywołać je w formacie A4, dokupiliśmy do tego antyramy i zawiesiliśmy w sypialni nad łózkiem.
Wyszło fajnie, na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu
PS. W łózeczku widać śpiącego Michasia
Pokaże Wam nasze dzieło Dzieło to może za duże słowo. Mąż lubi robić zdjęcia więc dużo ich robi, postanowiliśmy wybrać kilkanaście fotek i wywołać je w formacie A4, dokupiliśmy do tego antyramy i zawiesiliśmy w sypialni nad łózkiem.
Wyszło fajnie, na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciu
PS. W łózeczku widać śpiącego Michasia
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Nika bardzo fajne te zdjęcia
Świetny pomysł
Świetny pomysł
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Nikuś fajny pomysł
ja cały czas myślę o zrobieniu 12 fotek większych do pokoju Przemcia- z okresu od 1 do 12 miesiąca ale jakoś zabrać się nie mogę
ja cały czas myślę o zrobieniu 12 fotek większych do pokoju Przemcia- z okresu od 1 do 12 miesiąca ale jakoś zabrać się nie mogę
reklama
R
rouż
Gość
Jak tylko tylko kupilismy mieszkanko to Macio dostal swoj pokoik. A na drugie urodzinki dostal od chrzestego i babci mebelki z Ikei(wybrane przeze mnie). I nareszcie sypia w swoim pokoiku, zasypiajac w swoim lozeczku! Pokoik jest prawie ukonczony-musimy tylko zawiesic poleczki, oraz chcialam jescze namalowac szablonem wzorek, ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie, bo pierwitnie pokoj mial byc pomalowany a zostal wytapetowany i nie bardzo wiem, jaka farbe mam uzyc. A oto pokoik, z daleka i z bliska :-)