reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki/kaciki Naszych Bobaskow :-)))

reklama
No i własnie dla tego pewnie zaczyna robić sie nudno i coraz mniej nas tu zagląda :rofl2::-D:-):cool2:

Tez tak uwazam. :rofl2: :-D :-p

....bo panie nie zrzeszone w "kółku wzajemnej adoracji" przestały tu pisać.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha! Uderz w stol,a nozyce sie odezwa! :laugh2: Dobre to bylo! :laugh2:

No..... w końcu Filip całował Zuzię i to dość namiętnie:tak::-):-D.

Dokladnie! :-D :tak: Szkoda,ze nie dalo sie tego uwiecznic na zdjeciu. :-( ;-)

....bo panie nie zrzeszone w "kółku wzajemnej adoracji" przestały tu pisać.
to po co czytają???
Renee ja Cię nie bardzo rozumiem tak szczerze.
Dopóki nie poszłaś do pracy sama byłaś baaardzo częstym gościem w tym "kółku adoracji"
a teraz ciągle masz pretensje. Jeśli Ci BB nie odpowiada to nie czytaj a nie powoduj kłótni

to po co czytają???
Dopóki nie poszłaś do pracy sama byłaś baaardzo częstym gościem w tym "kółku adoracji"
a teraz ciągle masz pretensje. Jeśli Ci BB nie odpowiada to nie czytaj a nie powoduj kłótni

:-D :-D :-D

Aniu,Ty wiesz,jak mnie od rana mozna rozweselic,hahaha! :-D Podpisuje sie pod Twoim postem. :tak: :-D Kolezanko z "kolka wzajemnej adoracji". :-D :-D :-D

Rybus,nastepnym razem to nadrobimy. ;-) :tak: :-)

to po co czytają???
Czytać nikt mi nie zabroni, gościem bywałam częstym, ale wtedy kółka wzajemnej adoracji jeszcze nie było i w ogóle było całkiem inaczej, pretensji do nikogo nie mam i ostatnia kwestia, która akurat wcale mnie nie dziwi, bo jest to naczelna zasada forum wrzesniówek-wyrażenie swojego zdania, które nie jest zgodne z wytycznymi ogółu jest wywoływaniem kłótni, a osoba je wyrażajaca jest wrogiem publicznym nr 1!-nic dziwnego, że nie tylko ja przestałam tu pisać:dry:

Renee a ja uważam że swego czasu sama należałaś do pewnego kółka adoracji jak to nazywasz ale nie chce mi się postów szukać
a bb nie służy tylko do wyrażania swojego (odmiennego) zdania ale też np do zawierania znajomości czy przyjaźni czego dowodem są chociażby grudniówki które spotykają się u siebie w domach,a bycie dla kogoś miłym czy napisanie czegoś "na pocieszkę" nie uważam za adorację:-p
i to by było na tyle ode mnie

reklama
Do góry