agutka pisze:Wiesz... To jest real milosc,a nie taka "internetowa" pfffff.
No..... w końcu Filip całował Zuzię i to dość namiętnie:-).
Renee pisze:Filipku Ala często o Tobie myśli-buziaczki;-):-)
:-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agutka pisze:Wiesz... To jest real milosc,a nie taka "internetowa" pfffff.
Renee pisze:Filipku Ala często o Tobie myśli-buziaczki;-):-)
No i własnie dla tego pewnie zaczyna robić sie nudno i coraz mniej nas tu zagląda :-)
....bo panie nie zrzeszone w "kółku wzajemnej adoracji" przestały tu pisać.
No..... w końcu Filip całował Zuzię i to dość namiętnie:-).
to po co czytają???....bo panie nie zrzeszone w "kółku wzajemnej adoracji" przestały tu pisać.
A też bardzo żałuję:-(Dokladnie! Szkoda,ze nie dalo sie tego uwiecznic na zdjeciu. :-( ;-)
to po co czytają???
Renee ja Cię nie bardzo rozumiem tak szczerze.
Dopóki nie poszłaś do pracy sama byłaś baaardzo częstym gościem w tym "kółku adoracji"
a teraz ciągle masz pretensje. Jeśli Ci BB nie odpowiada to nie czytaj a nie powoduj kłótni
Czytać nikt mi nie zabroni, gościem bywałam częstym, ale wtedy kółka wzajemnej adoracji jeszcze nie było i w ogóle było całkiem inaczej, pretensji do nikogo nie mam i ostatnia kwestia, która akurat wcale mnie nie dziwi, bo jest to naczelna zasada forum wrzesniówek-wyrażenie swojego zdania, które nie jest zgodne z wytycznymi ogółu jest wywoływaniem kłótni, a osoba je wyrażajaca jest wrogiem publicznym nr 1!-nic dziwnego, że nie tylko ja przestałam tu pisaćto po co czytają???
Renee ja Cię nie bardzo rozumiem tak szczerze.
Dopóki nie poszłaś do pracy sama byłaś baaardzo częstym gościem w tym "kółku adoracji"
a teraz ciągle masz pretensje. Jeśli Ci BB nie odpowiada to nie czytaj a nie powoduj kłótni