reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mijus,sliiicznie go urzadzilas. Brawooo! ;D
R
rouż
Gość
Brawo Mija79!!!!
Mnie tez sie bardzo podoba jak zagospodarowalas wasz wspolny pokoik! Ja jeszcze nie mam fotek naszej sypialni z kacikiem dziecka-ale rto naprawde tylko kacik gdzie stoi lozeczko. Musze pomyslec co dac na sciany nad lozeczkiem aby go rozweselic, ale mam problem, bo to wynajmowane mieszkanko i nie chce zniszczyc tapety, ktora w zeszlym roku kladlismy. Ale cos wymysle!
Mnie tez sie bardzo podoba jak zagospodarowalas wasz wspolny pokoik! Ja jeszcze nie mam fotek naszej sypialni z kacikiem dziecka-ale rto naprawde tylko kacik gdzie stoi lozeczko. Musze pomyslec co dac na sciany nad lozeczkiem aby go rozweselic, ale mam problem, bo to wynajmowane mieszkanko i nie chce zniszczyc tapety, ktora w zeszlym roku kladlismy. Ale cos wymysle!
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Dzikusko ja wiem co to taki remont, bo jak my remontowaliśmy mieszkanko to wyglądało jeszcze gorzej, bo nawet ściany burzyliśmy było mnóstwo gruzu, a o kurzu już nie wspomnę. Spaliśmy w tym syfie, a jak rano się budziliśmy to smarkałam samym kurzem jak sobie przypomnę to ehhhhhhhhhhhh!!!
reklama