reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki/kaciki Naszych Bobaskow :-)))

reklama
Ja też wkleje zdjęcie pokoiku maleństwa ale łóżeczko jeszcze nie jest ubrane dopiero go ubierze mąż jak bede już w szpitalu.

także pokoiki sliczne macie dziewczyny a ten pomysł z tym wątkiem jest bardzo dobry Agutko ;) Nasz pokjoik nabierze blasku jak będzie łóżeczko ubrane bo jak widzicie wyżej narazie jest goluśkie ;)

Basiu jak już pisałam wcześniej , mebelki masz super ;) ja też mam zestaw z VOXa ale zdjęcia wkleje jak rozłożę i ubiorę łóżeczko ;)

Dziewczyny piękne macie łóżeczka i pokoiki dla swoich pociech!! ::) Nasza niunia na razie nie ma swojego pokoju, bo w jej przyszłym pokoju ;D na razie jest nasz pokój dzienno-telewizyjny, dlatego nie mogę tak fajnie pokoiku urządzić typowo pod dzidzię. Zresztą na początku i tak byłaby z nami w sypialce, ale muszę pomyśleć nad jakimiś ozdobami na ścianę, zawsze to zrobi się choć troszkę bardziej dziecięco ;) ;D, niech ma chociaż swój kącik ;) ;D.

Renee swój kącik dzidzia musi mieć ;) masza niunia też bedzie miała swój kącik bo nie mamy dla niej osobnego pokoju. Tzn i tak jest dobrze bo będzie w pokoiku z rybkami i komputerem ;) (oczywićie komputer jest w bezpiecznej odległości) :)

Moja Zuzia tez nie ma swojego wlasnego pokoiku i narazie nie zanosi sie na to,by taki miala miec... Bedziemy sobie we dwie rzadzic w Naszym Malym Swiatku. :D

reklama
I nasza córeczka bedzie miała swój kacik w naszym pokoju. Jest to miejsce gdzie toczy się nasze główne życie domowe a w razie czego, jak bedzie za głośno (goście lub cos w tym stylu) to chwilowo Zuzia użyczy części swojego pokoiku dla siotrzyczki :)

A za godzine jedziemy kupić łózko dla Zuzi i fotel obracany do biurka i będzie już miala swój i tylko swój pokoik :)

Do góry