reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoiki/kaciki Naszych Bobaskow :-)))

Mycha - fajny kącik. Widzę, że ma lampkę na ścianie gwiazdę z IKei i ten taki przewijak dmuchany też ;)

reklama
Mychus cudny jest kącik dla Twojej córci ;) ja muszę jeszcze doprowadzić do porządku pokoik Młego i też przesle zdjątka ;)

Basiu to jest lampka - kwatuszek ;) + przewijak dmuchany na komodę właśnie z IKEI - polecam innym ;)

EDI dzięki :)

Mycha słodziarski ten pokojki dla Twojej Ksieżniczki :)
I własnie jesli miałabym miec baldachim do łóżeczka to własnie taki bo mi sie najbardziej takie mgiełki podobaja :)

Wiecie ja wczoraj trochę z nudów zaczełam malowac na lampce nocnej rybki. Pokolorowałam je kredkami,mówią że może byc. W końcu tatuś jest wędkarzem ;)

to napewno jest moskitiera, bo tez mam taka, zamawiana an allegro, faktycznie jest to cos slicznego ;)

Mycha kacik wspanialy, Twojemu Malenstwu napewno bedzie tam dobrze :)

reklama
Luczynka,a mozesz mi zdradzic,ile ona Cie kosztowala na allegro?Masz moze jeszcze stronke do niej? ;) Bo ja chodzilam po sklepach i spotykalam sie tylko z takimi,co okrywa sie cale lozeczko,jakby sloik gaza i gumka. :|

Do góry