witam wiosennie. Dawno mnie było, ale już się poprawiam. My mebelki planujemy zamawiać zaraz po świętach, więc mam nadzieję, że jeszcze przed długim weekendem będą gotowe. W tym tygodniu jedziemy kupić łóżeczko i materacyk. Też myślimy nad pianka-kokos. Już nie mogę się doczekać, ale skręcać łóżeczka nie będziemy, bo nie chcemy zapeszyć.
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Ja też kupiłam materac kokos-pianka, tak mi doradzono )
Ja niedługo wkleje pokoik, bo już prawie skończony )
Aniu, mebelki śliczne, wyglada już jak małe królestwo Mateuszka )
Ja niedługo wkleje pokoik, bo już prawie skończony )
Aniu, mebelki śliczne, wyglada już jak małe królestwo Mateuszka )
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
U mnie tez materacyk kokos- pianka - kokos.
Dziewczyny myślicie ze przewijak ( taki jak u Ani76) bedzie stabilny jak go położę na łózku w poprzek ??? Na komodzie raczej nie będzie miejsca i tak rozmyślam czy sie gdzies nie zsunie lub nie zapadnie
Dziewczyny myślicie ze przewijak ( taki jak u Ani76) bedzie stabilny jak go położę na łózku w poprzek ??? Na komodzie raczej nie będzie miejsca i tak rozmyślam czy sie gdzies nie zsunie lub nie zapadnie
Asiu -te przewijaki mają takie plastikowe niby nóżki które się mocuje tak żeby były na szerokość łóżeczka i zapobiegały przesuwaniu się przewijaka - powinno to być w miarę stabilne - przynajmniej mój takie ma a wydaje mi się że podobnego typu tylko obrazeczki mam inne, zaprezentuję jak będzie łóżeczko, na razie leży na komodzie ale komoda jest raczej trochę za wysoka na przewijanie - taki sam typ jak Ani tylko 5 szuflad i biała
aska outada
Dziekuje Basiu, to teraz juz czekam z niecierpliwoscia na sobote bo wtedy wielkie zakupy, wlasciwie to tylko wozek zostanie na ostatni moment albo nawet na po porodzie
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A jak myślicie, czy można urzadzić kącik do przewijania na pralce w łazience (oczywiście nie włączonej ;D). Bo ja nie mam żadnego innego pomysłu. Przewijak na łóżeczko odpada bo będzie kołyska, komoda nie zmiesci się do sypialni, a na sypialnianym łóżku trochę za nisko ? I tak jakoś przymierzam się do tej pralki coraz bardziej
reklama
aska outada
Sumka to zalezy jakie wymiary ma twoja pralka, moja jest mala i balabym sie ze bedzie malo bezpieczna .
Podziel się: