reklama
a u mnie wielkie przygotowania do ostatniego egzaminu..i pisanie pracy..przez co..tylko uzupełnianie zakupów (wczoraj kupiliśmy stelaz do baldachimu) ..koszulę do karmienia, i zaraz na allegro zamówię sobie elektryczny laktator
co do prania..prasowania - zaczynam w poniedzialek!!!!!!!
co do prania..prasowania - zaczynam w poniedzialek!!!!!!!
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
czerwcowki coraz bardziej zwarte i gotowe
wizyta mamy byla pracowita i dzieki temu maluch ma lozeczko zaraz obok naszego:
narazie bez poscieli, ale jak widac mamy tez wanienke ;D
a tutaj szafka do przewijania, na ktorej narazie stoi fotelik, a lampka i rzezba-domek pewnie sie przeprowadza....a moze nie
wizyta mamy byla pracowita i dzieki temu maluch ma lozeczko zaraz obok naszego:
narazie bez poscieli, ale jak widac mamy tez wanienke ;D
a tutaj szafka do przewijania, na ktorej narazie stoi fotelik, a lampka i rzezba-domek pewnie sie przeprowadza....a moze nie
Ola.K widze, ze wszystko dopiete na ostani guzik
Agatatje - fajniutko, wszystko tak blisko, cieplo i przytulnie... no po prostu fajny macie ten apartamencik.
Nasze lozeczko dojdzie do nas prawdopodobnie 9 maja wiec weekend 13-14 bedzie pracowity i mam nadzieje, ze tez bede mogla pochwalic sie zdjatkami (ktore teraz wiem jak wklejac )
Agatatje - fajniutko, wszystko tak blisko, cieplo i przytulnie... no po prostu fajny macie ten apartamencik.
Nasze lozeczko dojdzie do nas prawdopodobnie 9 maja wiec weekend 13-14 bedzie pracowity i mam nadzieje, ze tez bede mogla pochwalic sie zdjatkami (ktore teraz wiem jak wklejac )
ale urczo przygotowałyście Olu, Agatatje kącik dla Maluszków - bombowow wrecz!
a ja obiecałam sobie, że na dniach spakuję torbe, szczególnie, ze dowiedziałam się, ze szwagierka kumpeli urodziła coreczke 3 tygodnie wczesniej..a inna koleżanka też córeczkę dwa wczesniej... : a ja mam ostatnio dość czesto w nocy skurcze..
a ja obiecałam sobie, że na dniach spakuję torbe, szczególnie, ze dowiedziałam się, ze szwagierka kumpeli urodziła coreczke 3 tygodnie wczesniej..a inna koleżanka też córeczkę dwa wczesniej... : a ja mam ostatnio dość czesto w nocy skurcze..
reklama
Podziel się: