reklama
Agaciulko sliczny pokoik, juz wszysto przygotowane.....
a lampki pieknie swieca, szczegolnie ta rozowa przy lozeczku...
Oliwka bedzie wniebowzieta)
Powodzenia i daj znac jak bylo jak tylko bedziesz mogla Trzymamy kciuki!!!)))
a lampki pieknie swieca, szczegolnie ta rozowa przy lozeczku...
Oliwka bedzie wniebowzieta)
Powodzenia i daj znac jak bylo jak tylko bedziesz mogla Trzymamy kciuki!!!)))
Agaciulko28 - pokoik ślicznie przygotowany!!! Cudownie!! - oj i ja muszę ostro widze się zabrać za ostatnie przygotowania..wciąz myśle, ze mam jeszcze czas heh..
Oczywiscie kochana trzymamy piątach i piszszybciutko co i jak -...kazda info jest cenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwę sie na gg - pozdrawiam!!!
Oczywiscie kochana trzymamy piątach i piszszybciutko co i jak -...kazda info jest cenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwę sie na gg - pozdrawiam!!!
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Dziewczynki jednak rodzę 20 maja, właśnie sie pakuję, nie wiem jak przezyję noc z piatku na sobote
Troszke sie denerwuję, ale im bliżej to jakoś chyba mniej, może chce już mieć to za sobą Uczucie extra, wiem że w sobote koło 10 juz bede miała małą przy cycku hihihhiii
buziaki, dam znać
Troszke sie denerwuję, ale im bliżej to jakoś chyba mniej, może chce już mieć to za sobą Uczucie extra, wiem że w sobote koło 10 juz bede miała małą przy cycku hihihhiii
buziaki, dam znać
marzena9
Fanka BB :)
faaaajnie masz
Ale ja wole jeszcze poczekac troche!
Zreszta u mnie pokoik jeszcze w rozsypce. dopiero tydzien temu meble przyszly ponad miesiac czekalismy!
a mialo byc do 10 dni! potem jednak do 4 tygodni a okazalo sie ze ponad miesiac! a najgorsze ze nie bylo nawet na kogo pokrzyczec! w salonie mowili ze to nie ich wina bo to producent nawala, u producenta mowili ze to nowy wzor i tyle to trwa i tak w kolko. no ale juz sa tylko w paczkach w kuchni i teraz trzeba je skrecic.lozeczko tez. i to szybko zeby smrodek ulecial.
no ale potem juz z gorki.poscielki sa, przewijaczek , lampka... juz sie nie moge doczekac jak to wszystko porozkladam i pocykam zdjecia ;D ;D ;D
Ale ja wole jeszcze poczekac troche!
Zreszta u mnie pokoik jeszcze w rozsypce. dopiero tydzien temu meble przyszly ponad miesiac czekalismy!
a mialo byc do 10 dni! potem jednak do 4 tygodni a okazalo sie ze ponad miesiac! a najgorsze ze nie bylo nawet na kogo pokrzyczec! w salonie mowili ze to nie ich wina bo to producent nawala, u producenta mowili ze to nowy wzor i tyle to trwa i tak w kolko. no ale juz sa tylko w paczkach w kuchni i teraz trzeba je skrecic.lozeczko tez. i to szybko zeby smrodek ulecial.
no ale potem juz z gorki.poscielki sa, przewijaczek , lampka... juz sie nie moge doczekac jak to wszystko porozkladam i pocykam zdjecia ;D ;D ;D
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Dzieki dziewczyny, ale mam nerwa, właśnie zjadłam ostatni posiłek, popije jeszcze wody bo jutro juz nic i na 8.30 do kliniki ( Dam znać ) Trzymajcie kciuki )
reklama
Podziel się: