reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pokoik

Agaciulko cudowny ten pokoik:))

napisz nam jeszcze o której mamy jutro trzymać kciuki:)))

Powodzenia!!!

reklama
Agaciulko sliczny pokoik, juz wszysto przygotowane.....
a lampki pieknie swieca, szczegolnie ta rozowa przy lozeczku...
Oliwka bedzie wniebowzieta:)) :) :) :) :) :) :) :)

Powodzenia i daj znac jak bylo jak tylko bedziesz mogla:) Trzymamy kciuki!!!:))))

Agaciulko28 - pokoik ślicznie przygotowany!!! Cudownie!! - oj i ja muszę ostro widze się zabrać za ostatnie przygotowania..wciąz myśle, ze mam jeszcze czas;) heh..
Oczywiscie kochana trzymamy piątach i piszszybciutko co i jak -...kazda info jest cenna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwę sie na gg - pozdrawiam!!!

Agaciulko widać że wszystko zapięte na ostatni guzik, tylko maleństwa brakuje ;D

Dziewczynki jednak rodzę 20 maja, właśnie sie pakuję, nie wiem jak przezyję noc z piatku na sobote :)
Troszke sie denerwuję, ale im bliżej to jakoś chyba mniej, może chce już mieć to za sobą :) Uczucie extra, wiem że w sobote koło 10 juz bede miała małą przy cycku hihihhiii :)
buziaki, dam znać

faaaajnie masz :)

Ale ja wole jeszcze poczekac troche!

Zreszta u mnie pokoik jeszcze w rozsypce. dopiero tydzien temu meble przyszly :mad: ponad miesiac czekalismy! :mad: :mad: :mad:
a mialo byc do 10 dni! potem jednak do 4 tygodni a okazalo sie ze ponad miesiac! a najgorsze ze nie bylo nawet na kogo pokrzyczec! w salonie mowili ze to nie ich wina bo to producent nawala, u producenta mowili ze to nowy wzor i tyle to trwa i tak w kolko. no ale juz sa tylko w paczkach w kuchni i teraz trzeba je skrecic.lozeczko tez. i to szybko zeby smrodek ulecial.
no ale potem juz z gorki.poscielki sa, przewijaczek , lampka... juz sie nie moge doczekac jak to wszystko porozkladam i pocykam zdjecia ;D ;D ;D

Agaciulku..życzę powodzenia 20-05 trzymaj się dzielnie...pisz do nas szybciutku..trzymamy kciuki....

Dzieki dziewczyny, ale mam nerwa, właśnie zjadłam ostatni posiłek, popije jeszcze wody bo jutro juz nic i na 8.30 do kliniki :(( Dam znać :)) Trzymajcie kciuki :))

reklama
Trzymamy mocno kciukasy i koniecznie przeszkol kogoś we wklejaniu fotek ;D Fajnie wam że już jutro się poznacie ;D Powodzenia

Do góry