reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pokoik

My tez juz mamy lozeczko i komodke Mateuszka u nas w sypialni i caly czas patrze w tym kierunku gdzie stoja i sie wzruszam...
Jeszcze potrzeba [are drogiazgow:glowien pojemniki i bedzie wszytko gotowe:)))
Posciel tez maz zalozy jak bede w szpitalu, zeby sie wczesniej nie kurzyla:)))))
To juz tak niedlugo.....

reklama
U mnie dokładnie jak u Was - łóżeczko czeka na nowego lokatora, tylko pościel trzeba załozyć ;-)

moje mile panie czy ktoras z Was jest moze ze szczecina??bo jutro sie tam wybieram i chce zrobic ostatnie zakupy ale nie bardzo wiem gdzie udezyc zeby byl dobry wybor...wiec jesli znacie cos to czekam na cynka:)):)):)) pozdrawiam...

A ja sie chwalę moim przewijaczkiem. Dokupiłam do niego jeszcze takie fajne pojemniczki na brudne pieluchy i na kosmetyki, że wszystko będzie pod ręką ;D ;D ;D

img236911vn.jpg

Sumko - bardzo fajny i przede wszystkim praktyczny!

Szkoda,ze ja nie mam tyle miejsca w lazience i bede sie musiala niezle naglowic jak rozwiazac sprawe kapieli/przewijania.

Sumka - jaki sliczny i praktyczny przewijak...super ze wszytko bedziesz miec pod reka.....
Nie widzialam takich przewijakow w sklepie, gdzie kupilas????

Świetny kącik - poręczny i przytulny. Pamiętam ile radochy mi to przysporzyło - urządzenia pokoiku dla Marysi ;D ;D z checią bym mogła robić to do końca życia - pokoiki dla dzieci - fajna zabawa nie?

A u mnie w miejscu gdzie bedzie kącik malenstwa nadal stoi wieszaczek z ubraniami.....ale pewnie jak tak czas bedzie się dłużył do tego 40 tygodnia to tez sie sama za niego zabiorę.
Zresztą co do łóżeczka to chyba w weekend zamówimy na allegro bo ceny o wiele nizsze niz w sklepach, zwłaszcza tych łóżeczek, które nam sie podobaja, chciałabym kupic z szuflada i od razu z materacykiem.
Jeszcze pozostał nam do zwiedzenia jeden sklep w sobote i jak nie znajdziemy czegoś wartego uwagi to zamawiamy, bo róznie to moze byc potem z dostawa. A czy któras z Was zamawiała na allegro? I może polecic jakiegos sprzedawcę? I jakie wrażenia, jakość itd?

reklama
Do góry