reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kąciki dla maluchow przesliczne, wklejajcie, wklejajcie zdjątka- tak aby potem mój mąż, mógl coś podpatrzec, jak będzie przygotowywał kącik dla naszego maluszka, gdy my bedziemy jeszcze w szpitalu. Na szczęście ochotników do pomocy ma sporo
Olu - sliczny kacik, czeka z niecierpliwoscia na swojego malego lokatora")
Agatko - oj pracowita byla wizyta mamy, super kacik i mi tez bardzo sie podoba ta szafka do przewijania..
Kasiu - ojjjj moje ulubione zyrafki, tez taka posciel bede zamiawiac juz w tym tygodniu a druga chyba w owieczki)))))Jest taka slodka))
Agatko - oj pracowita byla wizyta mamy, super kacik i mi tez bardzo sie podoba ta szafka do przewijania..
Kasiu - ojjjj moje ulubione zyrafki, tez taka posciel bede zamiawiac juz w tym tygodniu a druga chyba w owieczki)))))Jest taka slodka))
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Olu nie boję się w ogóle, poza tym lubie niespodzianki, a zawsze jak mi sie coś nie spodoba, to mogę później pozmieniac)) U mnie w rodzinie zawsze męźczyźni szykują pokoje razem z mamusiami oczywiscie)) Mają szanse się wykazać, przy składaniu mebelków itd. a i dla przyszłych babc to tez na pewno będzie milutkie)) a my z malutką będziemy miały niespodziankę zresztą rzeczy dla maluchów są wszystkie przesliczne, wiec cieżko coś w tej sprawie sknocić Moim zadaniem jest tylko przygotowanie torby do szpitala, pokoik zadanie męża i babć i oczywiście dziadkow hehe, a wózek kupimy razem juz po powrocie ze szpitala.
reklama
Podziel się: