reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pokoik

Fajowo to wszytko wygląda:)- ja zamierzam już pościel założyc w ten weekend:) i od razu takze sie pochwalę;)

reklama
Agusia śliczny kącik urządziliście dla maluszka  ;D ;D ;D ;D a pamiętam jak narzekałaś że masz mało miejsca  ;D ;D a tu proszę wszystko pod ręką i nawet miejsce na komodę się znalazło  ;D Pościel słodziutka

Aniu mój przewijak jest rodem z Ikei, tylko jest zabejcowany na biało, dlatego trochę inaczej wygląda

Dziekuje dziewczynki mnie tez sie podoba ten moj kacik
Kasiu widze ze bedziemy mialy takie same łóżeczka :laugh: :laugh: tylko ty zamówiłas na alegro a my kupiliśmy w markach w hurtowni tutek co za zbieg okoliczności super :laugh: :laugh:
Suma narzekałam bo nie mialam pomysłu bo w tym miejscu stała serwntka która musiała sie zmiescić do kuchni i sie wszystko zmieściło Artur mi poprzestawiał w kuchni meble i sie zmieściło tez sie ciesze bo juz mi pomysłów zabrakło ja mam to wszystko ustawić

My kupilismy łóżeczko u tego samego sprzedawcy co Kasia i tez takie samo tylko jeszcze z bujakiem, w ogóle dużo u tej osoby rzeczy kupilismy i było ok

Prawdopodobnie tez zdecyduję się na to łózeczko co Wy dziewczyny, tylko najpierw jeszcze chce zobaczyc 2 sklepy, w których mozna ponegocjować i zapytam, czy są w stanie w takiej cenie tez mi mniej wiecej takie sprowadzic. Tak przynajmniej nie bedziemy musieli zamawiac wczesniej, tylko jak juz niunia będzie na świecie.

Ja dziś ..jak tylko maz wyszedl zabrałam się i pomalowałam parapeciki :)- mam teraz żółte:):) pomylam podlogi i wykąpałam się - zaraz zabieram sie za dokonczenie mojej pracy mgr i lece (w deszczu! :mad: jakies 5 km na uczelnię - niestety nie mam dzis samochodu do dyspozycji, a autobusami nie lubię jeździc..ewent taxi..ale z drugiej strony to przez całe centum ..i poszwedam sie po sklepach, a pieniadze, któtre mialabym przeznaczyc na taxi - wolę na prezencik z okazji dnia dziecka moeje Kluseczce przeznaczyc ;D

Dzis jeszcze zamierzam postawic na swoim - malowanie sufitu w kuchni! - jak nie! to awantura! :laugh: :laugh: :laugh: :D :D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: zarcik:)- do soboty tatuś Klaudysi ma czas:)!

Rusałko, a jak to jest z farbami i ich szkodliwością, bądź nie? Właśnie dziś lub jutro będziemy malowac jeden pokój i nie wiem czy się eksmitować z mieszkania, czy nie?

reklama
Kasiude - zalezy jakie masz farby, niektore bardzo mocno smierdza...
ja mialam jakies amerykanskie benjamin moore - super, bo w ogole nie smierdzialy, i przez cale malowanie bylam w domu,
wychodzilam w ciagu dnia na spacerki..
Rusalko ja tez tak musze przycisnac meza z chowaniem kabli, bo sie boje ze sie o nie wyloze jak bede nieprzytowana chodzic jak sie Mateuszek urodzi...
ale modelka jestes z tym farbowaniem....ja sie boje parapetu podklejac, bo klej smierdzi...feeee

Do góry