reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pokoik

A ja właśnie myslę, że kto jak kto ale mąż i rodzice to znają mnie na tyle, że mogę być spokojna, że wszystko mi się spodoba. Poza tym ciągle słyszę tylko pytania, a jaki kolor chcesz tego, a jaki tego itp.... więc powoli planuja co kupić z moimi uwagami:))

reklama
No dobrze, jestem 2 dni przed porodem i właśnie przed chwilą skończyliśmy przygotowania i sprzatanie.
OTO POKOIK OLIWKI :)

Agaciulka -Oliwka ma bardzo ładnie urządzony pokoik nic tylko przychodzić na świat do takiego ślicznego pokoiku

261ft.gif

Agaciulka - cudo :D , Czyli jednak 19 nie 20? jak to jest wiedzieć że za 2 dni się rodzi...? Do mnie to kurde w ogóle nie dociera że to już zaraz....

reklama
Agaciulku piękny pokoik..taki ciepły, przytulny, zieleń działa uspokajająco...napisz jak się czujesz wiedząc,że juz za dwa dni zobaczysz swój Skarbek?

Do góry