reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

lil kate: zajrzyj na Allegro, widziałam sporo ślicznych maleńkich lampek właśnie takich do gniazdka, w głównie dziale Dla Dzieci - Pokój dziecięcy - oświetlenie

reklama
u mnie jak narazie nic nie posuwa sie na przod:baffled:

karnisza jeszcze nie kupilismy, firanka nawet nie zamowiona, lozeczko kupione, ale ciagle stoi w sklepie, komode zamowimy dopiero w srode (jak odbierzemy lozeczko), przewijak jeszcze nie kupiony (tez sroda jak sadze).

Pozatym brakuje mi jeszcze lampki nad lozeczko i pojemnikow na waciki itp:-(
a do ikei raczej juz nie pojedziemy.

wiec jak do polowy stycznia sie wyrobimy ze wszystkim to bedzie super:sick:

U mnie malowanie odeszło i raczej już nie pomalujemy, bo choinka stoi i nie bedziemy zyglować...a jak rozbierzemy to drzewko to bedzie koniec stycznia i niestety nie wiem czy zdarzymy, a mąż sam nie pomaluje..:no:
troche to przez męża ale już mu wybaczyłam..

mysia23, juz niedlugo zamieszkacie w swoim wlasnym domku gdzie urzadzisz malenstwu najpiekniejszy pokoj na swiecie:tak: to dlatego dla meza wazniejsze zakladanie wody niz malowanie pokoju waszego. zrozum i docen (latwo powiedziec):-)

u nas pokoik pierworodnej już w zasadzie gotowy :-)
Izka spi w nowym lozku bez problemow, nawet sama zasypia, ufff myslelismy ze bedzie trudniej ja przeprowadzic z naszej sypialni

maz zabral lozeczko zeby je odswiezyc i przywiezie w okolicach terminu, komoda dla maluszka juz praktycznie zapakowana ciuszkami

powoli piore i prasuje zeby pod koniec stycznia miec wszystko gotowe
jest dobrze :-)

jak tylko maz przywiezie aparat do domu to pokaze Wam pokoj Izuli

:szok: a ja nie mam nic. Mieszkanie w remoncie, bo chcemy się przeprowadzić przed porodem tylko czy fachowcy dadzą radę. Obiecują, że na koniec stycznia będzie gotowe to niby 22 dni przed terminem :laugh2: . Muszę być optymistką i mam nadzieję że damy radę. Nie mam nic i dlatego sie martwię ani wozka ( ale kupię go w poniedziałek 08-01-2007) łóżeczko zamówię i nie będziemy składać. Jeny no własnie i te pojemniczki pościele :baffled: Chyba jestem wyrodną mamą:confused: no ale moze dam radę tylko co kupić?????

reklama
Karola-04, nie martw sie. Ja jestem w podobnej sytuacji. Nie mamy ani wozka, ani lozeczka, ani komodki nie mowiac juz o poscieli. Na razie mamy tylko kilka ciuszkow, nosidelko, rozek, kosmetyki. Tez nie wiem za co sie zabrac. Dzis troche ruszylismy z zakupami. Od poniedzialku ostro zabieramy sie do zakupow.A poza tym wszystkim jeszcze jestesmy w trakcie kupna mieszkania. Uffff.:cool2:

Do góry