reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
susumali: na szczęście do przyklejania serwetek, czy też papieru, nie potrzeba jakiegoś specjalnego talentu... najważniejsze są chęci i zapał do tego żeby się w to bawić :tak: W sieci jest mnóstwo przykładów prac zrobionych tą techniką, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę "decoupage" a prace są naprawdę bardzo różne i można tak wiele fajnych rzeczy zrobić że ledwo się jedną skończy a już myślisz o tym co by tu jeszcze i jak :-D
lil kate: stanowczo przesadzasz z tą skromnością :wściekła/y: :-D Ja jestem pod dużym wrażeniem że odważyłaś się już za pierwszy razem taki wielki kawał serwetki przyklejać, ja sama na początku się bałam i przyklejałam takie malutkie pićki 2-3centymetrowe :cool2: No i pokaż mi kobito gdzie można taką ładną doniczkę kupić, hmmmm? Bo ja nie widziałam, nie ma drugiej takiej na całym świecie, o! :-D

Joasiek, dzieki za motywacje:tak: teraz to na pewno zrobie cos jeszcze. a z rozmiarem kawalkow serwetki to nawet moja glupia glowka nie pomyslala ze maly bedzie latwiej przykleic:-p :-D

no a ze drugiej takiej doniczki nie ma na swiecie to sie zgodze:tak:

powiedz mi jeszcze kochana gdzie taki pojemniczek na plyty kupilas bo na allegro jest wszystko, tylko nie to:wściekła/y:

teraz chyba zrobie pojemnik na herbatki (bo moje w takiej poniewierce w szafce leza) tylko nie wiem czy to nie za trudne dla mnie:dry:

a jesli chodzi o prace w pokoju to jak dobrze pojdzie to maz dzis kupi rolety, bo wczoraj talerze w ruch poszly:-D :laugh2: :-D

Hjehje lil kate dobra jestes z tymi talerzami :rofl: :-D :rofl:
Ja jeszcze tego nie probowałam, a też czasami jestem bardzo porywcza i wybuchowa jak mnie coś mocno wkurzy i czasem faktycznie zdarza mi się rzucić czymś, co mam pod ręką ,w losowo wybranym kierunku :-D Masz koło siebie również hurtownie talerzy? :-D :-D :-D

Co do tych małych segregatorków na płytki CD, to kupiłam je chyba ze 4-5 lat temu w Ikei. Nie mam bladego pojęcia czy jeszcze są tam takie :confused:

Tak na marginesie jeszcze: jakbyś się bała przyklejać całą serwetkę na pudełko, to podobno jest jeszcze jeden bardzo łatwy sposób (nie próbowałam więc tylko powtarzam co czytałam) - posmarować powierzchnię pudełka klejem (wikol + troszkę wody) odczekać aż trochę przyschnie, rozłożyć na to serwetkę, na serwetkę papier śniadaniowy i przyprasować przez ten papier żelazkiem (chyba średnio nagrzanym, nie mam pojęcia). Jakbyś tego sposobu kiedyś próbowała to daj znać jak Ci poszło, to może być faktycznie dużo łatwiejsze na dużych płaskich powierzchniach :tak:

Hmmm.. nie wiem czy w katalogu online IKEA jest to wszystko co jest w normalnej sprzedaży :confused: NA TYM ZDJĘCIU jest podobny pojemnik, ale nie ma go już wyszczególnionego na dole.. trzeba by sprawdzić już w samym sklepie. My się niedługo wybieramy do Ikei więc przy okazji sprawdzę czy ten pojemniczek jest jeszcze w sprzedaży.

Dziewczyny, ale śliczności wyrabiacie...:tak: ja nie mam cierpliwości do takich robótek..:-( i niestety moj synek nie bedzie miał takich cudeniek...za to tatuś sie postarał by dostał odrazu piłkę do rugby( tak to się pisze?)...prosto z Walli.. Nie wspomnę juz o mundialowej piłce do nogi...ehh, zboczenie zawodowe :-D:laugh2:

moja coreczka ma zestaw mundialowych Leo (chyba w kazdym rozmiarze) i tez pilke do rugby!!:-D:laugh2::-D nie sadzilam ze ktos jest tak na sportowo zboczony jak my z mezem:tak:

Lutóweczki Drogie... kiedy zaczniecie pokazywać kąciki dla Waszych maluszków??? Nie wierzę, że u Was wszystko jeszcze w rozsypce... czyżbym tylko ja była taka nadgorliwa, że remont pokoju zrobiliśmy już w październiku :confused: :-p

reklama
Do góry