reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoik dla maleństwa

lil kate: spokojnie mogę Ci z czystym sumieniem polecić ten rodzaj przewijaka, jest SUPER STABILNY! Ma przykręcane od spodu gumowe nóżki które wchodzą idealnie pomiędzy poręcze łóżeczka i przewijak nie przesuwa się ani w przód-tył, ani na boki :happy:

reklama
Mam rożek tej firmy i jest superowy w dotyku.

No i ceisze sie Joasiek ze dobrze wypowiadasz sie o tym przewijaku bo mialam male opory, ale skoro wszystko z nim ok to kupuje!

Pościel jest z tak delikatnej i mięciutkiej frotki w dotyku, że każdemu polecałabym, bo jest idealna do delikatnego ciałka dzieciaczków. Ta firma, która ją wystawia na Allegro, ma sklep gdzieś w Częstochowie.

Kasiad wiesz moze dokłądnie gdzie ta firma ma sklep w Czestochowie??
Mogłabym sobie obejrzeć na żywo jak to wyglada....
Joasiek naprawde ladny kącik dla maluszka.....fajnie,ze już wszystko masz

:baffled: A ja dzis byłam ogladać nasze przyszłe mieszkanie. Jeszcze wszystko w proszku ale mam nadzieje ze tak jak teść obiecal ze skonczy je do końca roku i wtedy zaczniemy je urządzać. I pewnei będzie placz i krzyki. Dzidzia będzie z nami ale zbyt wielka sypialnia to nie bedzie. Zazdroszcze Wam, że już mozecie o tym wszystkim myslec. :-( A ja mam tylko troche ubranek ale nie mam miejsca.Ile średnio zajmuje przygotowanie kącika dla dziecka?? juz zanotowalam strony z pościelą i rożkiem a co jest KONIECZNE??? Czekam na porady bo ja to zielona ges jestem w tych sprawach.:eek:

karola-04: my też nie mamy wielkiej sypialni... jest tam tylko nasze łóżko, duża szafa, łóżko dla malutkiej i komoda na jej ciuszki, i to wszystko :tak: Może znajdzie się miejsce żeby niewielki fotel do karmienia postawić, ale będzie już ciasno. Myślę że spokojnie wystarczy Ci jakaś komódka czy szafka i podręczna półeczka na której będziesz trzymała najpotrzebniejsze rzeczy.. u nas przynajmniej tak to wyglada :happy:
Co do rzeczy w które powinnaś się zaopatrzyć to zajrzyj TUTAJ i JESZCZE TUTAJ

Przypadkiem trafiłam na Allegro na Sprzedającego który ma różne fajne świecące naklejki którymi ładnie można ozdobić kącik maluszka... może komuś się to przyda :happy:
SWIECĄCE NAKLEJKI

reklama
ja musze sie rozejrzec w sklepach za takim swetlikiem do gniazdka. sama mialam cos takiego jako dziecko ale nie moge tego u rodzicow zlokalizowac:dry:

ale tato moj ma hurtownie elektryczne w wojewodztwie w jednym palcu wiec jak wroci to pewnie mi cos przyniesie (znajac go to nawet do wszystkich gniazdek w domu:-D)

Do góry