reklama
ciesze sie ze wam sie podoba :-)
a jezeli chodzi o szablony to my uzywalismy takich:
Disney Winnie the Pooh - Szablony do malowania! (144115261) - Aukcje internetowe Allegro
a jezeli chodzi o szablony to my uzywalismy takich:
Disney Winnie the Pooh - Szablony do malowania! (144115261) - Aukcje internetowe Allegro
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate: Super! Ja najbardziej lubię właśnie niebieski kolor, dlatego strasznie mi się podoba Bardzo fajnie te wzorki wyszly. Niebieski uspokaja i dobrze się śpi w niebieskim pomieszczeniu, więc w sam raz kolorek dla maluszka Sypialnia naszej trójeczki też jest niebieska, poluję teraz na farbę luminescencyjną żeby na suficie walnąć gwiazdki świecące w ciemnościach Kupiliśmy takie przyklejane ale 1. spadają 2. świecą tak sobie średnio na jeża 3. na cały sufit potrzeba by ze 20 opakowań Poza tym mamy już pościel i karuzelkę i przewijak nakładany na łóżeczko.. może jutro wkleję jakąś fotkę Ale Wy też macie się chwalić Waszymi maluszkowymi kącikami!!!
Joasiek, moj tata przywiozl kiedys z niemiec gwiazdki fluorescencyjne i pamietam ze to byla jedna paczka i mnostwo w niej bylo gwiazdek i pomimo iz minelo od tego czasu ze dwadziescia lat to te gwiazdki ciagle swieca i sie trzymaja w mojej panienskiej sypialni. szkoda ze nie pamietam jakiej byly firmy, ale jak kiedys cos zrobili to bylo porzadne a teraz, ehh samam tandeta, szkoda gadac
a ta farba to rzeczywiscie dobry pomysl, i mozna gwiazdki z tych szblonow uzyc, jak ktos nie ma zdolnosci (np. ja ).
jak juz na nia trafisz to podziel sie informacja jakiej firmy i co najwazniejsze jak sie sprawdzila!!
a ta farba to rzeczywiscie dobry pomysl, i mozna gwiazdki z tych szblonow uzyc, jak ktos nie ma zdolnosci (np. ja ).
jak juz na nia trafisz to podziel sie informacja jakiej firmy i co najwazniejsze jak sie sprawdzila!!
mysia23
mama dwójeczki
Lil kate bardzo ładny pokoik, maluszek kiedyś bedzie zachwycony
U mnie ze względu na fakt,że jeszcze mieszkamy z moimi rodzicami - dom się już buduje - mamy tylko jeden pokój, ale dość duży...w takim wypadku bedziemy dzielić go z naszym maleństwem, nie bedziemy specjalnie urządzać kącika dla dzidzi....ale mąż zauważył,że pasowałoby pomalować(odświeżyć) ściany zanim przywitamy na swiecie naszego malca...to mu sie chwali
U mnie ze względu na fakt,że jeszcze mieszkamy z moimi rodzicami - dom się już buduje - mamy tylko jeden pokój, ale dość duży...w takim wypadku bedziemy dzielić go z naszym maleństwem, nie bedziemy specjalnie urządzać kącika dla dzidzi....ale mąż zauważył,że pasowałoby pomalować(odświeżyć) ściany zanim przywitamy na swiecie naszego malca...to mu sie chwali
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
lil kate: poszukiwania farby wciąż trwają, ale jak tylko ją znajdę i wypróbuję to na pewno podzielę się wrażeniami
Póki co pochwalę się kącikiem naszego dzidziolka.. wreszcie zmobilizowałam się do zrobienia kilku zdjęć. Kolorki tylko trochę dziwne i przekłamane wyszły... w rzeczywistości wygląda to o wiele ładniej No i lampka wciąż nie powieszona, nie mamy też jeszcze fotela. Na ostatniej fotce jest komplecik który powolutku robię dla niuni, na razie zrobiłam tylko 2 małe segregatorki i zegar, jeszcze bez wskazówek. Ale będą jeszcze pudełeczka na drobiazgi i skrzynka na zabawki z tymi samymi motywami Wszystko malowane tymi samymi farbami co łóżeczko. Żałuję tylko teraz że tak szybko wybrałam tą żółtą tapetkę, bo teraz wybrałabym inną, ale już przepadło :-(
Póki co pochwalę się kącikiem naszego dzidziolka.. wreszcie zmobilizowałam się do zrobienia kilku zdjęć. Kolorki tylko trochę dziwne i przekłamane wyszły... w rzeczywistości wygląda to o wiele ładniej No i lampka wciąż nie powieszona, nie mamy też jeszcze fotela. Na ostatniej fotce jest komplecik który powolutku robię dla niuni, na razie zrobiłam tylko 2 małe segregatorki i zegar, jeszcze bez wskazówek. Ale będą jeszcze pudełeczka na drobiazgi i skrzynka na zabawki z tymi samymi motywami Wszystko malowane tymi samymi farbami co łóżeczko. Żałuję tylko teraz że tak szybko wybrałam tą żółtą tapetkę, bo teraz wybrałabym inną, ale już przepadło :-(
reklama
Joasiek!
sliczniutko to wyglada! jak ja ci zazdroszcze ze juz wszystko masz gotowe ja dopiero za tydzien jade na ostatnie najwieksze zakupy. a powiedz mi ten przewijak na lozku to stabilny jest? bo ja tez chce taki kupic (zabily mnie ceny komod z przewijakami za ponad 3 tys zl:sick: )
o karuzelce nie pomyslalam, bo wszystkie sa strasznie drogie
mysle ze drudzy dziadkowie stana na wysokosci zadania!
sliczniutko to wyglada! jak ja ci zazdroszcze ze juz wszystko masz gotowe ja dopiero za tydzien jade na ostatnie najwieksze zakupy. a powiedz mi ten przewijak na lozku to stabilny jest? bo ja tez chce taki kupic (zabily mnie ceny komod z przewijakami za ponad 3 tys zl:sick: )
o karuzelce nie pomyslalam, bo wszystkie sa strasznie drogie
mysle ze drudzy dziadkowie stana na wysokosci zadania!
Podziel się: