reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
Slicznie LIL KATE! My tez z mezem chcemy niebieska farbe polozyc na scianie bo to tak niebiansko ale takie fajne wzorki nam do glowy nie przyszly...naprawde bardzo ladny pokoik!!!!:happy:

lil kate ładniutki pokoik, mój tzn naszej dzidzi jest jeszcze w proszku ale ja planuję malowanko w ciepłych kolorkach żółciach i pomarańczach. jak się go kiedyś doczekam to na pewno pokażę:tak:

lil kate: Super! Ja najbardziej lubię właśnie niebieski kolor, dlatego strasznie mi się podoba :tak: Bardzo fajnie te wzorki wyszly. Niebieski uspokaja i dobrze się śpi w niebieskim pomieszczeniu, więc w sam raz kolorek dla maluszka :tak: Sypialnia naszej trójeczki też jest niebieska, poluję teraz na farbę luminescencyjną żeby na suficie walnąć gwiazdki świecące w ciemnościach :happy: Kupiliśmy takie przyklejane ale 1. spadają 2. świecą tak sobie średnio na jeża 3. na cały sufit potrzeba by ze 20 opakowań :eek: Poza tym mamy już pościel i karuzelkę i przewijak nakładany na łóżeczko.. może jutro wkleję jakąś fotkę :happy: Ale Wy też macie się chwalić Waszymi maluszkowymi kącikami!!! :-p

Joasiek, moj tata przywiozl kiedys z niemiec gwiazdki fluorescencyjne i pamietam ze to byla jedna paczka i mnostwo w niej bylo gwiazdek i pomimo iz minelo od tego czasu ze dwadziescia lat to te gwiazdki ciagle swieca i sie trzymaja w mojej panienskiej sypialni. szkoda ze nie pamietam jakiej byly firmy, ale jak kiedys cos zrobili to bylo porzadne a teraz, ehh samam tandeta, szkoda gadac :baffled:

a ta farba to rzeczywiscie dobry pomysl, i mozna gwiazdki z tych szblonow uzyc, jak ktos nie ma zdolnosci (np. ja :-p).
jak juz na nia trafisz to podziel sie informacja jakiej firmy i co najwazniejsze jak sie sprawdzila!!

Lil kate bardzo ładny pokoik, maluszek kiedyś bedzie zachwycony:tak:

U mnie ze względu na fakt,że jeszcze mieszkamy z moimi rodzicami - dom się już buduje - mamy tylko jeden pokój, ale dość duży...w takim wypadku bedziemy dzielić go z naszym maleństwem, nie bedziemy specjalnie urządzać kącika dla dzidzi....ale mąż zauważył,że pasowałoby pomalować(odświeżyć) ściany zanim przywitamy na swiecie naszego malca...to mu sie chwali:-p

lil kate: poszukiwania farby wciąż trwają, ale jak tylko ją znajdę i wypróbuję to na pewno podzielę się wrażeniami :tak:
Póki co pochwalę się kącikiem naszego dzidziolka.. wreszcie zmobilizowałam się do zrobienia kilku zdjęć. Kolorki tylko trochę dziwne i przekłamane wyszły... w rzeczywistości wygląda to o wiele ładniej :dry: No i lampka wciąż nie powieszona, nie mamy też jeszcze fotela. Na ostatniej fotce jest komplecik który powolutku robię dla niuni, na razie zrobiłam tylko 2 małe segregatorki i zegar, jeszcze bez wskazówek. Ale będą jeszcze pudełeczka na drobiazgi i skrzynka na zabawki z tymi samymi motywami :tak: Wszystko malowane tymi samymi farbami co łóżeczko. Żałuję tylko teraz że tak szybko wybrałam tą żółtą tapetkę, bo teraz wybrałabym inną, ale już przepadło :-(

reklama
Joasiek!
sliczniutko to wyglada! jak ja ci zazdroszcze ze juz wszystko masz gotowe:nerd: ja dopiero za tydzien jade na ostatnie najwieksze zakupy. a powiedz mi ten przewijak na lozku to stabilny jest? bo ja tez chce taki kupic (zabily mnie ceny komod z przewijakami za ponad 3 tys zl:sick: )

o karuzelce nie pomyslalam, bo wszystkie sa strasznie drogie:eek:
mysle ze drudzy dziadkowie stana na wysokosci zadania!:-D

Do góry