reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Sewa, Katrina witajcie!
Fanta, wiesz tak na dobrą sprawę to chyba się nie opłaca ze względów kosztowych, ale za to smak bezcenny :-)
Moja teściowa też czasem marudzi, że po co to robić, bo w sklepie taniej. I co roku mówi, że już nic nie posadzi na ogrodzie, a i tak co roku sadzi :eek: No, ale kto by słuchał teściowej :-D
Andzia jeszcze nic straconego, może z czasem się nauczysz. Ja przyznam, że teraz dużo rzeczy przychodzi mi łatwiej niż kiedyś. Wcześniej zwykle mi się nie chciało, albo nie mogłam ze względu na małe dziecko. A teraz mam do tego inne podejście i czasu więcej. Angela ma już swoje koleżanki i nie potrzebuje tak bardzo mamy.
Sewa pewnie przywożą, tylko czasem trzeba dopłacać.

A ja dzisiaj byłam na szczepieniu :tak: z Angelą. Jakoś to przeżyła, na szczęście miała ze soba koleżankę i było jej raźniej.Mama Natalki nie mogła się urwać z pracy i zabrałam ją z nami. Dzisiaj były tylko we dwie w szkole :szok:. Mamy najwidoczniej stwierdziły, że jak jest szczepienie na 11 to już do szkoły dzieci nie dadzą. A mi szkoda było żeby w domu siedziała, bo to przecież ostatni dzień. Jutro mamy zakończenie roku, najpierw w kościele o 8, a w szkole o 9:30. A po powrocie pakujemy się i jedziemypod namiot do mojego K. który już siedzi na rybkach.

reklama
Edysiek całe szczęście przywożą meble do domu :tak: jutro koło południa przywiozą, bo dziś dotarłam do tego sklepu przed samym zamknięciem sklepu :sorry: zapłaciłam tylko i dostawa jutro :tak:

Dobrze, że szczepienie macie za sobą :tak: rety jutro już ostatni dzień szkoły i laba :tak: udanego wypadu pod namiot życzę :tak: oby pogoda dopisała :tak:

Witam się środowo!
Znów połowa tygdnia za nami :-). Kubę położyłam spać ale jakoś łazi po łóżeczku i obgryza szczebelko zamiast spać :baffled:. Wczoraj w ogóle nie chciał mi usnąć, więc po południu dałam mu obiad i poszliśmy na spacer, jak tylko wyszliśmy i wyjechaliśmy z za zakrętu dosłownie padł. Mam cichą nadzieję, że będzie dziś inaczej. Pogoda w Szczecinie dziś nawet znośna, na szczęście nie pada ale w nocy strasznie lało więc się chyba wypadało :tak:.
Karina, witam!
Andzia, chyba nie jest tak źle z tym gotowaniem. Ja np. nie umiem piec :-D.
Edysiek, udanego wypadu pod namiot i przede wszystkim ładnej pogody :tak:.
Sewa, szybko załatwiłaś sobię tą dostawę łóżka :tak:

Sewa, Edysiek, fanta - witajcie!!!
To prawda, te dni, tygodnie... po prostu uciekają. Dopiero co był poniedziałek, już jutro ostatni dzień do pracy i koniec tygodnia.

Weekend zleci nie wiadomo kiedy i znów poniedziałek.

Pozdrawiam Was dziewczyny gorąco - mimo wiatru i deszczu za oknem.

jakiego deszczu?wiatru ? hihi u nas dziś upał - 30 stopni , mozna plackiem leżeć i sie opalać :) nasz dziśiejszy spacerek trwał 5 godzin , dobrze że zabraliśmy ze sobą wałówke bo młody jak nic nieszama co 2-3 godziny to zły że hoho.

udanego długiego wekendu dziewczyny ( o ile go macie :) )

Wpadam na chwilę i się żegnam na tydzień :-D jadę na wakacje z rodzinką ;-) więc miłego tygodnia !! 3mjcie kciuki żeby pogoda dopisała :-)

I witam nowe mamusie :-)

Andzia - mnie wyniosło "kawałek" od Polski i jednego czego mi brakuje to gorącego i słonecznego lata. Tęsknię za upałami i słońcem (przez cały dzień).

ehh
miałam pobudek o 5 :-( młody dorwał od kuzynki wirusową anginę...zła jestem ,że mnie nie uprzedzili, ze mała jest chora :-( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mnie już ręce opadają :-( bo ciężko żeby nie trafiał na chore dzieci, bo z domu by musiał nie wychodzić...teraz zasnął...więc ide odsypiać bo czuje że to będzie ciężki dzień,
Życzę wszystkim udanego weekendu który osobiście przepracuje :-) i chyba sie ciesze :-)

Witam się i ja!
Andzia, pozazdrościć pogody :tak: oraz długiego weekendu. Wczoraj jeszcze mieliśmy burze i dosłownie urwanie chmury, a woda po ulicach spływała strumieniami albo stała robiąc mega wielkie kałuże...
Famme, udanego wypadu i mile spędzonych wakacji :tak:. Czekamy na opowieści po powrocie ;-).
Katrina, to gdzie teraz jesteś? Skoro masz taką brzydką pogodę, to stawiam na Anglię ;-).

reklama
fanta - ciepło, ciepło... wyspa obok - Irlandia. Niestety nie jestem oryginalna. Pozdrawiam - jak zwykle mokro i wietrznie.

Do góry