reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Sewa, Katrina witajcie!
Fanta, wiesz tak na dobrą sprawę to chyba się nie opłaca ze względów kosztowych, ale za to smak bezcenny :-)
Moja teściowa też czasem marudzi, że po co to robić, bo w sklepie taniej. I co roku mówi, że już nic nie posadzi na ogrodzie, a i tak co roku sadzi :eek: No, ale kto by słuchał teściowej :-D
Andzia jeszcze nic straconego, może z czasem się nauczysz. Ja przyznam, że teraz dużo rzeczy przychodzi mi łatwiej niż kiedyś. Wcześniej zwykle mi się nie chciało, albo nie mogłam ze względu na małe dziecko. A teraz mam do tego inne podejście i czasu więcej. Angela ma już swoje koleżanki i nie potrzebuje tak bardzo mamy.
Sewa pewnie przywożą, tylko czasem trzeba dopłacać.

A ja dzisiaj byłam na szczepieniu :tak: z Angelą. Jakoś to przeżyła, na szczęście miała ze soba koleżankę i było jej raźniej.Mama Natalki nie mogła się urwać z pracy i zabrałam ją z nami. Dzisiaj były tylko we dwie w szkole :szok:. Mamy najwidoczniej stwierdziły, że jak jest szczepienie na 11 to już do szkoły dzieci nie dadzą. A mi szkoda było żeby w domu siedziała, bo to przecież ostatni dzień. Jutro mamy zakończenie roku, najpierw w kościele o 8, a w szkole o 9:30. A po powrocie pakujemy się i jedziemypod namiot do mojego K. który już siedzi na rybkach.

reklama
Edysiek całe szczęście przywożą meble do domu :tak: jutro koło południa przywiozą, bo dziś dotarłam do tego sklepu przed samym zamknięciem sklepu :sorry: zapłaciłam tylko i dostawa jutro :tak:

Dobrze, że szczepienie macie za sobą :tak: rety jutro już ostatni dzień szkoły i laba :tak: udanego wypadu pod namiot życzę :tak: oby pogoda dopisała :tak:

Witam się środowo!
Znów połowa tygdnia za nami :-). Kubę położyłam spać ale jakoś łazi po łóżeczku i obgryza szczebelko zamiast spać :baffled:. Wczoraj w ogóle nie chciał mi usnąć, więc po południu dałam mu obiad i poszliśmy na spacer, jak tylko wyszliśmy i wyjechaliśmy z za zakrętu dosłownie padł. Mam cichą nadzieję, że będzie dziś inaczej. Pogoda w Szczecinie dziś nawet znośna, na szczęście nie pada ale w nocy strasznie lało więc się chyba wypadało :tak:.
Karina, witam!
Andzia, chyba nie jest tak źle z tym gotowaniem. Ja np. nie umiem piec :-D.
Edysiek, udanego wypadu pod namiot i przede wszystkim ładnej pogody :tak:.
Sewa, szybko załatwiłaś sobię tą dostawę łóżka :tak:

Sewa, Edysiek, fanta - witajcie!!!
To prawda, te dni, tygodnie... po prostu uciekają. Dopiero co był poniedziałek, już jutro ostatni dzień do pracy i koniec tygodnia.

Weekend zleci nie wiadomo kiedy i znów poniedziałek.

Pozdrawiam Was dziewczyny gorąco - mimo wiatru i deszczu za oknem.

jakiego deszczu?wiatru ? hihi u nas dziś upał - 30 stopni , mozna plackiem leżeć i sie opalać :) nasz dziśiejszy spacerek trwał 5 godzin , dobrze że zabraliśmy ze sobą wałówke bo młody jak nic nieszama co 2-3 godziny to zły że hoho.

udanego długiego wekendu dziewczyny ( o ile go macie :) )

Wpadam na chwilę i się żegnam na tydzień :-D jadę na wakacje z rodzinką ;-) więc miłego tygodnia !! 3mjcie kciuki żeby pogoda dopisała :-)

I witam nowe mamusie :-)

Andzia - mnie wyniosło "kawałek" od Polski i jednego czego mi brakuje to gorącego i słonecznego lata. Tęsknię za upałami i słońcem (przez cały dzień).

ehh
miałam pobudek o 5 :-( młody dorwał od kuzynki wirusową anginę...zła jestem ,że mnie nie uprzedzili, ze mała jest chora :-( wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mnie już ręce opadają :-( bo ciężko żeby nie trafiał na chore dzieci, bo z domu by musiał nie wychodzić...teraz zasnął...więc ide odsypiać bo czuje że to będzie ciężki dzień,
Życzę wszystkim udanego weekendu który osobiście przepracuje :-) i chyba sie ciesze :-)

Witam się i ja!
Andzia, pozazdrościć pogody :tak: oraz długiego weekendu. Wczoraj jeszcze mieliśmy burze i dosłownie urwanie chmury, a woda po ulicach spływała strumieniami albo stała robiąc mega wielkie kałuże...
Famme, udanego wypadu i mile spędzonych wakacji :tak:. Czekamy na opowieści po powrocie ;-).
Katrina, to gdzie teraz jesteś? Skoro masz taką brzydką pogodę, to stawiam na Anglię ;-).

reklama
fanta - ciepło, ciepło... wyspa obok - Irlandia. Niestety nie jestem oryginalna. Pozdrawiam - jak zwykle mokro i wietrznie.

Do góry