reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
kreatorka jak tam egzaminy?
rox ja nie jestem pewna ale za palenie grilla na balkonie grozi kara grzywny przynajmniej u nas w Dębicy:-D. O takie z pepco mój młody tez lubi tyle ze on je szybko rozwala i wole mu kupic metalowy za 5 zł a cieszy sie jak głupi:-D

oj, z nóg zwalają te sumy na prezenty. a zadłużyć się na imprezę - niezłe myślenie, albo jego brak. z cyklu 'kredyt na wesele na 10 lat, rozwód po dwóch':-p

rox, sesja i mnie czeka, ale od drugiej strony:-D nie mniej wizja egzaminów i poprawiania prac semestralnych mnie przeraża. mam mnóstwo swojej roboty, zaległe teksty do napisania, a tu jeszcze to. uwierz, wykładowca też sesję ciężko przeżywa:-D

femme, mam podobne odczucia jak ty - jakby mi kazali uczyć w podstawówce czy gimnazjum pokazywali by mnie w wiadomościach pewnie jako osobę jaka wymordowała pół klasy;-) studenci to już inna bajka, większy dystans, inny sposób uczenia.

chciałam do laryngologa się wybrać, a kolejka na jakieś 2 godziny czekania. chyba pójdę tuż przed końcem jego pracy, moze się uda jeszcze wejść?

Ja Ninę wymęczyłam gilgotkami i kazałam jej spać bo była już taka marudna że do 20 i tak byśmy nie wytrzymały:no: :-p

ROX - nie lubię i zawsze miałam takich beznadziejnych nauczycieli że nawet na nią nie chodziłam :-D :-p do tego mam beznadziejną pamięć więc nigdy tych wszystkich dat itp nie mogłam spamiętać :sorry:

NAJA - i tak nieźle ja Ninę do ortopedy zapisałam to na 22czerwca jakiś termin wykopała tak na lipiec :sorry: do chirurga czekamy już prawie pół roku na sierpień mamy wizytę ... do okulisty na wrzesień :sorry: ale pójdę wcześniej prywatnie

Dziewczyny trza stworzyć regulamin jakieś sugestie ?
z mojej strony

*Nie nabijać postów (czyli edytujemy chyba że od naszego ostatniego posta minęła powiedzmy godzina)
*Nie tworzyć osobnych wątków bez konsultacji z resztą forumowiczek
*Prowadzić kulturalny tryb wypowiedzi starać się nie doprowadzać do "wojny" :-p

Wróciłyśmy ze spacerku, w ostatniej chwili złapał nas deszcz ;/
Jestem moderatorką " wcześniaków " :-)

o jak mi miło,że widzę tu inne studentki :tak: Ja jestem na III roku Fizjoterapii . I jeszcze rok przede mną... a od kiedy mam Wike to już w ogóle odechciało mi się studiować..

Zabawki z Pepco ... chyba najlepsze jakie są - w niskiej cenie, inne niż wszystkie, moja mała je uwielbia :-D

ja na regulaminy kiwam głową na tak, przydają się, gdy mam wiele.

femme, terminy niezłe.. pamietam jak kiedyś pojechałam na testy alergiczne w styczniu i wisiała kartka, że zapisy do laryngologa właśnie są już na następny rok! fajnie żyć w takim kraju, survival normalnie:sorry:

odnośnie psioczenia na historię - sama jestem historykiem na papierze, de facto politologiem, ale mój prof. na studiach mówił zawsze że historyk musi znać dwie daty, swojego urodzenia i dzisiejszą. o reszcie musi wiedzieć gdzie to znaleźć. i tego się trzymam i takie mam wymagania wobec studentów:-D

naja - ja studuje na wydziele politologii właśnie ;-) he he he ;-) a co wykładasz ? ;-)

reklama
Do góry