reklama
Hmmm produkujecie juz 12 stronek mamy
Moja szogunica jeszcze sie bawi. korzysta z ostatnich chwil bo zaraz kapiel i nyny.
jest dzis doslownie czarna! tak sie na balkonie wybrudzila nie wiem o co ze woda po niej to dzis bedzie ne za fajna.
M jeszze z pracy nie wrocil. czasem mam dosc juz tych calodniowych samotnych chwil.
Moja szogunica jeszcze sie bawi. korzysta z ostatnich chwil bo zaraz kapiel i nyny.
jest dzis doslownie czarna! tak sie na balkonie wybrudzila nie wiem o co ze woda po niej to dzis bedzie ne za fajna.
M jeszze z pracy nie wrocil. czasem mam dosc juz tych calodniowych samotnych chwil.
hej nie nadrobie Was za chiny ludowe Od wczoraj bez neta bylam maskra!
Przedtsawie sie tylko.
Marzena 22 lata,studentka ,mezatka,matka synka Jasia.
W weekend tez mnie nie bedzie bo mam studia ale od poniedzialku bede tutaj szalec buziaki
Przedtsawie sie tylko.
Marzena 22 lata,studentka ,mezatka,matka synka Jasia.
W weekend tez mnie nie bedzie bo mam studia ale od poniedzialku bede tutaj szalec buziaki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam wieczorową porą.
Co do jedzenia i picia, to Maciuś nigdy specjalnie słodyczy nie lubił, kinderka pierwszy raz zjadł chyba po 2 urodzinach. Do picia uwielbia wodę. Zawsze upije jakiejś moje herbaty (zielonej, czerwonej itp.), ze 2 razy w tyg. soczek z kartonika.
Co do jedzenia i picia, to Maciuś nigdy specjalnie słodyczy nie lubił, kinderka pierwszy raz zjadł chyba po 2 urodzinach. Do picia uwielbia wodę. Zawsze upije jakiejś moje herbaty (zielonej, czerwonej itp.), ze 2 razy w tyg. soczek z kartonika.
ROX - może kiedyś jak lepiej się poznamy na tym dziale nam zdradzisz czemu nie chcesz kolejnego bobasa bo mnie teraz zaciekawiłaś
małżeństwo na włosku mi wisi - w tej sytuacji posiadanie kolejnego bobo jest automatycznym skazaniem go na niespecjalnie rodzinną atmosferę w domu
amen ;-)
Rox a moze Boo wcale nie bedzie jedynakiem?
oj oj ! ;-) będzie - zapewniam , w dodatku szczęśliwym :-)
Zwykle słyszę pytania "A kiedy następne, bo Angela już taka duża?" A jak już komuś powiem, że nie planujemy to zaraz komentarze, że krzywdę dziecku robimy, bo samo na świecie będzie.
uwielbiam takie pytania ... uwielbiam ;-) ja z reguły odpowiadam że kolejne będzie jak w kapuście znajdę ;-)
czekolada i słodycze mój nie je ... nie daje mu - haha jestem zbyt surowa ? ;-)
picie - woda woda i tylko woda ;-) do tego herbatki jakieś ziołowe - jak pije melise to Boo też pije, jak pije rumianek, żurawinę to Boo tęż pija :-) a z soków - zrobiłam pełno soku z aronii i jak już to ten mu czasem rozrabiam ... ale głównie WODA
chyba jestem sztywna .... ale słodyczy nie dam mu póki sam się nie upomni hahahha
Ostatnia edycja:
ojoj to tylko ja taka niedobra matka i rozuszczam dziecko soczkami i slodkosciami;p heheh
Marzenko witaj;p nie mogfe sie doczekac az bedzie do nadrabiania po kilka stron;p hehehe
Rox ja i tak wiesz ze zycze ci dobrze i ze mam nadzieje ze wsyztsko Ci sie pouklada
Marzenko witaj;p nie mogfe sie doczekac az bedzie do nadrabiania po kilka stron;p hehehe
Rox ja i tak wiesz ze zycze ci dobrze i ze mam nadzieje ze wsyztsko Ci sie pouklada
Ostatnia edycja:
Asheara
I can't get no sleep.
rox -'wsi' ? 'wsi'?! Ja Ci dam wsi... wiochy jak już
a ja na Ciebie czekam już chyba 1,5 miesiąca ... zapomniałaś gdzie mieszkam? Chyba ja będę musiała do Ciebie przyjść
i nie jesteś surowa, tylko rozsądna
co nie znaczy tez, że mamy które dają swoim dzieciom słodycze są złe [żeby było jasne].
Ja sama daję Damianowi słodycze ale nie codziennie. Jeżeli czekoladę to kostkę czy dwie a jak mam do wyboru to wolę mu kupić wafelka bez czekolady albo najlepiej zastąpić mu to owocami
a ja na Ciebie czekam już chyba 1,5 miesiąca ... zapomniałaś gdzie mieszkam? Chyba ja będę musiała do Ciebie przyjść
i nie jesteś surowa, tylko rozsądna
co nie znaczy tez, że mamy które dają swoim dzieciom słodycze są złe [żeby było jasne].
Ja sama daję Damianowi słodycze ale nie codziennie. Jeżeli czekoladę to kostkę czy dwie a jak mam do wyboru to wolę mu kupić wafelka bez czekolady albo najlepiej zastąpić mu to owocami
Ashe - ja Ciebie wczoraj mojałam samochdem na spacerze na Żeromskiego ;-) szłaś z Damiankiem i ... babcią ? ;-)
na śmierć oczywiście zapomniałam, że miałam wpaść ... a ja teraz nie mieszkam tam gdzie mieszkałam..tzn nadal zielona dolina ale w innej częsci
L.a.N.a wiem wiem że mi dobrze życzysz zatem życz mi nie posiadania większej ilości dzieci ... chociaż przyznaje bez bicia ze marzę o córce za kazdym razem jak widzę te sukienki, kokardki, buciczki ... ahhh
no ale na wzdychaniu kończę :-)
na śmierć oczywiście zapomniałam, że miałam wpaść ... a ja teraz nie mieszkam tam gdzie mieszkałam..tzn nadal zielona dolina ale w innej częsci
L.a.N.a wiem wiem że mi dobrze życzysz zatem życz mi nie posiadania większej ilości dzieci ... chociaż przyznaje bez bicia ze marzę o córce za kazdym razem jak widzę te sukienki, kokardki, buciczki ... ahhh
no ale na wzdychaniu kończę :-)
Asheara
I can't get no sleep.
rox -pewnie tak, jakoś w południe i byliśmy z wózkiem? Zdaje się, że wracaliśmy z zakupów a ta babka obok to była owszem Damianka babcia...
swoją drogą ja też niedawno widziałam Boo chyba z babcią pod intermarche
Wieeeeelki chłop już z niego
Co do tamtego spotkania etc to spokojnie, nie mam żalu sama wiecznie o wszystkim zapominam czy zwalam z braku czasu...
znów się przenieśliście??? why?
swoją drogą ja też niedawno widziałam Boo chyba z babcią pod intermarche
Wieeeeelki chłop już z niego
Co do tamtego spotkania etc to spokojnie, nie mam żalu sama wiecznie o wszystkim zapominam czy zwalam z braku czasu...
znów się przenieśliście??? why?
reklama
No ja zeby nie bylo nie pzrekarmiam jej slodyczami ale albo batonika nesqick czy kinder mleczna kanapke julka odstaje. czekolad ogolnie u nas sie nie je nie lubimy. ale np jak sa jakies cukierki polane czekolada to Julka odstajke. za to w soczkach nie gardzi. jak nie chce pic i ma napad ze tydzien by nic nie pila tak pozniej pije co popadnie ale niestety woda zwykla jest dla nij fe.. etraz daje jej kompot z czarnej porzeczki....
ja jeszcze jedno malenstwo musze miec. To moje chyba najwieksze marzenie i pragnienie.
ja jeszcze jedno malenstwo musze miec. To moje chyba najwieksze marzenie i pragnienie.