Nie bylo mnie pare dni bo pogoda dopisywala ( w koncu!!!!) i prawe caly czas siedzielismy w ogrodzie albo spacerowalismy
)) a dodatkowo M szukal nowego auto i prawie wcale sie nie widywalismy wiec ja caly dzien sama z Maluchem.
Moja ostatnia miesiaczka byla dokladnie rok temu i z ciekawosci zerknelam czy jest juz watek Kwiecien 2013 i
jest!! Co prawda jedna przyszla mama dopiero ale jest!
Martolinka Ty bylas jeszcze szybsza :-) Kurcze pamietam jak dzis jak to bylo u nas. Test zrobilam w pracy bo okres mi sie spoznial 2 dni i juz nie chcialam czekac do powrotu do domu. Wyszly dwie piekne krechy, lzy stanely mi w czach i poszlam zapalic swojego ostatniego papierosa;-) Szok bo planowalismy na 2013, bylismy dopiero 2 m-ce po slubie, a na dodatek sie zabespieczalismy
ale po pierwszym szoku radosc byla przeogromna
jak zadzwonilam do M to sie poplakalam on zreszta tez, a teraz mamy w domu przeslodkie Malenstwo i nie moge sobie wyobrazic zycia bez niego. Dziekuje Bogu za ta 'wpadke'!!!
Renia ja tez mam robiony na drutach i jest super!! Dostalam w prezencie od mamy mojej dobrej kumpeli bo sama to jestem beztalencie w tych sprawach
Kasia trzymamy kciuki za Zosienke!!
Sonia oby ze stopkami Bruna wszystko bylo ok
) &&&&&
Lazy mam nadzieje, ze samopoczucie juz lepsze i kryzys mina
dokarmianie MM to nic zlego i jezeli Julka dzieki temu szczesliwa to tylko sie cieszyc
Lece na kapiel Maluszka
)