reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Emilia S rozumiem cie doskonale, tez czasami mam problemy ze spaniem i zdarzylo mi sie juz nie spac cala noc,
a faceci ehhh czasami mam wrazenie ze w innym swiecie zyja:D
Poranna kawa no i dobrze, ze nie masz oporow by pisac to co myslisz, masz juz 3 dzieci i czwarte w drodze
i orientujesz sie co jest norma a co jest nie tak jak trzeba. Dobrze ze mi napisalas, bo czasami sie zastanawialam czy to wszystko jest u mnie normalne czy cos jest jednak nieprawidlowe. Trzeba bedzie to sie przejde do specjalisty. Dziekuje, bo dalo mi to do myslenia:)

kasiagaw, julianna - nie ma sprawy, jak tylko coś będę wiedzieć nowego zaraz napiszę:) Napisałam jej że tu na bb wszyscy trzymamy za nią kciuki:-) Pewnie dziś jeszcze się odezwie, może już PO:confused:

Martolinka szczęście w nieszczęściu, że Antek zwymiotował w łazience, my last week daliśmy dywan do prania, po praniu był rozłożony jeden dzień, podawaliśmy Igorowi antybiotyk (wstrętna zawiesina, od której zawsze ma odruch) – zwymiotował obiadowe menu na M i na dywan. Powstała wielka marchewkowa plama na beżowym czyściutkim dywanie
Ziewaczka sporo się zmieniło, odkąd rodziła twoja mama, no i strasznie się koncentrujesz na sobie, rodziłam 11 godzin, ale jakoś z tych pierwszych chwil nie przypominam sobie zmęczenia, tylko troskę i strach o małego przybysza, który z przytulnego, ciepłego, cichego świata, uspakajającego szumem i biciem serca matki, przybył na zimną, głośną, obcą planetę brrrrr. myślałam, jak mu pomóc poczuć się bezpiecznie i dobrze. Jasne, że było zmęczenie, ból, niewyspanie, ale to nie było najważniejsze
Iza chyba poranna bezsenność przyleciała i tutaj i do UK do Emilii :tak:dzisiaj pobudka o 5tej i już nie mogłam zasnąć, dopiero po południu się chwilę przespałam
Kasia jeep super furka, tylko przy parkowaniu na mieście mało wdzięczny, my mamy subaru od niedawna i jestem zachwycona, ma dużą moc, dużo miejsca, bardzo komfortowy
Poranna też zbaraniałam, jak przeczytałam posta Ziewaczki, ale różne są historie życiowe i ciążowe
Kivinko glukozą??? Trzymaj się dzielnie z Marcysią, mój synuś mało spał i miał zwyczaj wstawać o 4-5tej
Emilia ja też się dzisiaj podle czułam po tej wczesnej pobudce, poza tym masakryczna zgaga mnie męczy od kilku dni, brzuch napięty do granic - trzymamy się, dużo nam nie zostało
Murka ucałuj Madziakę od nas

Dzisiaj spakowałam 90% torby, brakuje jeszcze kilku drobiazgów :tak:

Mammamia prześliczny blondasek!

Ostatnia edycja:
oglądałam właśnie online Prawo Agaty zapowiada sie całkiem niezły serial:)

A ten co leci za rodzinkę.pl to dla mnie totalna klapa.:)

augustynka nie próbowałam, bo mnie ta skóra nie swędzi tylko napierdziela:) bo to już nawet nie można mówić że boli. A na świeże rozstępy to boje sie że ocet mógłby tylko podrażnić sprawe;/

mamamia jaki sliczny chłopaczyk:) blondynek:)

Ja też już chce zobaczyć swojego bąbla!!!!!!!!!!!!!:)

Mama mia Marcelek przeslodki :)

Rekinasia ja widze, ze my podobne terminy mamy :) tyle, ze u mnie torba jeszcze nie spakowana!! Musze to zrobic w weekend!

gagnez Prawo Agaty zaczepiste, ja juz sledze od paru tygodni w TV. Alez Ty sie masz z ta skora biedaku! Niestety nie wiem co bym Ci mogla na to poradzic.

Zaczelam wczoraj czytac ksiazke ''Igrzyska smierci'' bo widzialam reklame filmu ostatnio w telewizji i Wam powiem, ze nie moge przestac! Jest naprawde rewelacyjna! :tak::tak:

Lece na dwor poki jeszcze sloneczko grzeje, zajrze do Was wieczorkiem :**

reklama
Dziękuje dziewczyny :tak:

kivinko
moj mały tez pomylił dzien z noca, w dzien nie idzie go dobudzic na cyca a w nocy wojuje. Ja w dzien musze byc sprawna bo córa jeszcze jest wiec na razie nieciekawie.
ziewaczka jak juz zobaczysz swoje malenstwo to Twoje odczucia moga sie zmienic o 180 stopni i nie bedziesz chciała ani na chwile go oddac, czas pokaże a każdy czuje inaczej
Co do renatal to chyba dziś miała miec cesarke albo wczoraj juz sie pogubilam zwłaszcza teraz kiedy jeszcze nie ogarniam tematu

Buziaki dla Wszystkich

Do góry