reklama
mama mija mama mija!!!! tak dzis myslalam o Tobie jak przegladalam liste kwietniowych mamus, no to pieknie!
z tego wynika ze przedemna jest tylko exquise jeszcze! nie licze cc, bo nie maja elementu zaskoczenia, wlasnie a moze exquise juz sie rozpakowala i tez sie dowiemy jak od mama mija juz dawno po wszystkim;d;d;d
z tego wynika ze przedemna jest tylko exquise jeszcze! nie licze cc, bo nie maja elementu zaskoczenia, wlasnie a moze exquise juz sie rozpakowala i tez sie dowiemy jak od mama mija juz dawno po wszystkim;d;d;d
andzik1984
Fanka BB :)
Wow mama mia jaka niespodzianka Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!
Pasazerka daj przepis na te racuchy, to sa takie jakby placki drozdzowe?
Pasazerka daj przepis na te racuchy, to sa takie jakby placki drozdzowe?
Ostatnia edycja:
ilooonka
mama Emisi :)
Mama mia - ale super wiadomości gartulacje!
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Mama_mia ale niespodzianka!!! serdeczne gratulacje!!
Magda niestety ja ide już jutro, musze być dzień wcześniej, niestety nie ja ustalam te zasady...na razie najbardziej się stresuję rozstaniem z Mateuszkiem, na resztę przyjdzie czas... nie zmartwiłabym się gdyby jutro chcieli to zrobić
Gochson nie wiem jak jest z sączeniem się wód bo z pierwszej ciąży pamiętam solidne chluśnięcie
Porannakawa to trzymam kciuki żebyście się uwinęli przed swietami
Magda niestety ja ide już jutro, musze być dzień wcześniej, niestety nie ja ustalam te zasady...na razie najbardziej się stresuję rozstaniem z Mateuszkiem, na resztę przyjdzie czas... nie zmartwiłabym się gdyby jutro chcieli to zrobić
Gochson nie wiem jak jest z sączeniem się wód bo z pierwszej ciąży pamiętam solidne chluśnięcie
Porannakawa to trzymam kciuki żebyście się uwinęli przed swietami
madziaka78
soooo happy
Dziewczynki, jestem w domu W dwupaku, jak najbardziej Naczekałam się trochę w kolejce, ale na razie wszystko ok. Lekarka stwierdziła, że to faktycznie był czop, ale nie cały tylko zaczął powoli w częściach odchodzić. Szyjka króciutka, malutka ale sformowana i zamknięta. Ktg jakieś dziwne... bo w pewnym momencie tętno małemu spadło jakby poniżej 60, ale tylko na chwileczkę... Poza tym całe 45 minut zasuwało w ostrym rytmie. Ginka twierdzi, że to mogła być kwestia sprzętu... hmm... mam taką nadzieję... Usg mi nie robili... Na razie zagrożenia nagłym porodem nie ma, ale w każdej chwili może się to zmienić. Mam obserwować wydzielinę i ruchy małego. Nadal boli mnie podbrzusze i łupie w krzyżu, więc coś tam się dzieje, ale mam nadzieję, że na tyle powoli, że dotrwamy do poniedziałku Leżę teraz i odpoczywam
Strasznie Wam wszystkim dziękuję za kciuki!!! Jesteście cudne!!! A teraz biegnę Was nadrabiać, bo widzę, że tyyyle nowości!!!!
Mama-mia gratulacje!!! Ale nas wzięłaś z zaskoczenia!!!
Zeberka Sławek piękny!!! Rozbrajający!!!
Strasznie Wam wszystkim dziękuję za kciuki!!! Jesteście cudne!!! A teraz biegnę Was nadrabiać, bo widzę, że tyyyle nowości!!!!
Mama-mia gratulacje!!! Ale nas wzięłaś z zaskoczenia!!!
Zeberka Sławek piękny!!! Rozbrajający!!!
murka dziękuję Ci dobra Kobieto
poranna dobrze że wróciłaś do domu, ale chyba w takim razie jesteś następna w kolejce co?;>
ntmkw spoko spoko pomieścimy się
mama_mia oczy wyszły mi z orbit co Ty tak po cichaczu? serdeczne gratulacje!;*
andzik tak, racuchy to placki drożdżowe smażone na tłuszczu, zaraz wrzucę na kulinarnym
madziaka dobrzeże wróciłaś jeszcze w dwupaku,zaciskaj nogi i czekaj na emka
Kurczę...zanim Wam poodpisywałam zapomniałam co sama chciałam napisać... Byłam na spacerze ale wiatr taki że głowę urywa więc wróciłam pozalegać przed tv w którym jak zwykle nic nie ma...
Dziewczyny czy mogłabym się z którąś z Was skontaktować jak już się zacznie? Jesteście super wsparciem i chciałabym żebyście były na bieżąco.
poranna dobrze że wróciłaś do domu, ale chyba w takim razie jesteś następna w kolejce co?;>
ntmkw spoko spoko pomieścimy się
mama_mia oczy wyszły mi z orbit co Ty tak po cichaczu? serdeczne gratulacje!;*
andzik tak, racuchy to placki drożdżowe smażone na tłuszczu, zaraz wrzucę na kulinarnym
madziaka dobrzeże wróciłaś jeszcze w dwupaku,zaciskaj nogi i czekaj na emka
Kurczę...zanim Wam poodpisywałam zapomniałam co sama chciałam napisać... Byłam na spacerze ale wiatr taki że głowę urywa więc wróciłam pozalegać przed tv w którym jak zwykle nic nie ma...
Dziewczyny czy mogłabym się z którąś z Was skontaktować jak już się zacznie? Jesteście super wsparciem i chciałabym żebyście były na bieżąco.
Mamma mia o rety!! Gratuluję!!!
Zeberka syneczek słodki
Piszcie jeszcze dziewczyny, w którym tygodniu, jaka waga, wzrost itd. - trochę więcej szczegółów!!
Madziaka i dobrze, tak czułam, chyba to nieobecność męża tak cię stresuje
Izka czy do tej pomidorowej z kukurydzą i awokado dajesz jeszcze makaron albo ryż? Wczesna pobudka, może się prześpisz w ciągu dnia?
Robaczek wyłącz stres dziewczyno pewnie Mati to zniesie lepiej niż ty :-) dzieciaczki nas często zaskakują
Zeberka syneczek słodki
Piszcie jeszcze dziewczyny, w którym tygodniu, jaka waga, wzrost itd. - trochę więcej szczegółów!!
Madziaka i dobrze, tak czułam, chyba to nieobecność męża tak cię stresuje
Izka czy do tej pomidorowej z kukurydzą i awokado dajesz jeszcze makaron albo ryż? Wczesna pobudka, może się prześpisz w ciągu dnia?
Robaczek wyłącz stres dziewczyno pewnie Mati to zniesie lepiej niż ty :-) dzieciaczki nas często zaskakują
reklama
madziaka78
soooo happy
gagnes podobno ni mniej- ni więcej, jak to, że nie jest zgładzona a pytałaś, czy lekarz wie, że wypadł nam czop: ta, która mnie dziś badała wyglądała, jakby coś tam zauważyła
robaczek no to kciuki zaciskam!!! i bądźcie dzielni, Ty i Mati!!! dacie radę!!!
poranna wysyp fińskich dzieci powiadasz? kciuki za wyniki krwi, oby się poprawiły i żeby nie trzeba było wywoływać porodu!
murka super, że położna w porządku!!! i dzięki za wsparcie ))
andzik nie martw się, jak dzidzioch się pojawi- nuda zniknie!!! to mamy zagwarantowane!
sonisia oklaski!!! za pranie!!!
gochson kciuki! oby to nie były wody
iza i jak mija dzień po pobudce bladym świtem? trzymasz się jakoś?
karina widzę, że zaczynasz korzystać z uroków L4 hehe, zwłaszcza że pogoda dopisuje
robaczek no to kciuki zaciskam!!! i bądźcie dzielni, Ty i Mati!!! dacie radę!!!
poranna wysyp fińskich dzieci powiadasz? kciuki za wyniki krwi, oby się poprawiły i żeby nie trzeba było wywoływać porodu!
murka super, że położna w porządku!!! i dzięki za wsparcie ))
andzik nie martw się, jak dzidzioch się pojawi- nuda zniknie!!! to mamy zagwarantowane!
sonisia oklaski!!! za pranie!!!
gochson kciuki! oby to nie były wody
iza i jak mija dzień po pobudce bladym świtem? trzymasz się jakoś?
karina widzę, że zaczynasz korzystać z uroków L4 hehe, zwłaszcza że pogoda dopisuje