robaczek kochanie to o dzien szybciej bedziesz sie męczyć
co do synka- zawsze musi być ten pierwszy raz, ale przygotowywalas do stopniowo do tego więc głowa do gory :* za kilka dni bedziez miała taka cudowna dwójkę !
g_agnes nie wiem jak z tym czopem.. ale moze on odejść nawet kilka tygodni przed porodem
jest to chyba jedynie bariera pomiędzy maluszkiem a zarazkami z zewnątrz
martolinka ja od truskawek jestem uzależniona
ja natomiast jestem hardcorowiec - mogę sie uczyć do 2/3 i wstać o 6 by na 10 pójść na egzamin
emilia dokładnie, jeszcze moze z tydzien i będę na swoim .. i can't wait..!
jak wszysko dobrze pójdzie to jutro będę miała wykladzine
!
i do końca tygodnia mam miec skończona kuchnie, oby wsystko poszło zgodnie z planem
ale moja mummy działa tam na całego, na wszystko patrzy o dogląda a ja zakład sie powolnym przeprowadzaniem nas stad
no i dziewczyny proszę o oklaski - nastawilam juz ostatnia partie prania..!
ciesze sie bardzo ze nie przesadzilam z ilością ubranek do rozm 56 (narazie piore tylko te) a reszte sukcesywnie będę segregowac i ogarniac
wieczorem jak mi wszysko wyschnie to zagonie tesciowke do prasowania, bo jak sama wczoraj powiedziała - dla wnuczka wszystko
magda ja co prawda bez rozwolnienia, ale na kibelek 2-3 razy dziennie
a Ty juz pojutrze bedziesz miała swoich chłopców w ramionach?!
gochson ja od kilku tygodni mam bialawe upływy i te ciagle zmieniam wkladki, ale to jest gęste i biale, a wody płodowe są przezroczyste i podobno odczuwa sie to jakbyś popuscila siusiu
trudno przegapić
pasażerka ja tez dokupilam płyn do plukania loveli, ale skoro zestawu będę używać przez ok 1/2 i potem spróbuje juz w normalnych ale delikatnych plynach z dodatkowym plukaniem i opcja "sterylizacji" (mam taka w pralce)
poranna ooo to 2 cm jesteś do przodu..! bedzie lżej na pewno
ale dokonać tygodnia możemy sie spodiewac kolejnej potomka BB..?
ntmkw hm to tak jak kopyta..? czy jak szare kluski?
ale mam ochotę na takie śląskie z kapustą kiszona.. mniam..!!!
andzik oj lepiej korzystaj póki mozesz z tej chwili samotności..
kasiagaw gdzie ty sie podziewasz kochanie??????