Witam dziewczynki !
Boze jak mnie dawno tu nie bylo
.... Powiem tylko na szybko ze to byly najgorsze 2 tyg mojego zycia , cala moja familia przeszla taka grype jelitowa ze nikomu naprawde nawet wrogowi najgorszemu nie zycze , pare razy bralam sie za pisanie posta ale normalnie nie mialam sily siedziec przy kompie , najgorzej Marcel to przeszedl
ale na sczescie skonczylo sie bez szpitala .... Staralam sie przynajmniej na biezaco czytac co u was takze mysle ze do tylu zbytnio nie ejstem
Wiecie co wam powiem .... grypa jelitowa jak grypa jelitowa ale kuzwa tylko jeden kibel to jest masakra !!!!!!!!!!!!
Odrazu zadam pytanie do posiadaczek fotelika maxi cosi cabrio bo zapomne ... kochane jak sie zaklada ten caly daszek ???? Fotelik kupilam bez ale dokupilam osobno daszek ( czekam an przesylke) z przodu wiem jak to mocowac na tych takich wypustakch na raczce ale jak z tyłu ?????????
Normalnie sie tak naciaga czy jak ?
Kasiagaw spolczuje boli kregoslupowych
ehhh jeszcze troszke kochana i bedziesz smigac jak nowo narodzona :-) Sniadania wspolczuje
, moje kocisko na szcescie mi nie zjada ale potrafi zwinac goracego kotleta z patelni i schowac gdzies
Gagnes heheh jak juz maluszek teraz kobietki zaczepia to co ebdzie jak sie urodzi
Syneczki taaaaaaa testy na plec sie sprawzdaja jak cholera
bede miala 4 syna a moja kumpela 3 corke
... chyba ze te testy sie na odwrot odczytuje
Karina26 prosze Cie tylko nie makaron z serem i jeszcze cukrem
ja juz odliczam dni kiedy bede mogla sie czyms takim opchac do nieprzytomnosci !!!!!!
Mania
kurcze ale masz fajna tesciowa
chetnie przygarne zaadoptuje
)))))))))))
Kivinko a Ty bidulko teraz z owsikami sie emczysz ehhhh , my baby w ciazy to mamy przekichane
Dziewczynki z 3city miłego spotkania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reniuszek co u Ciebie ????