reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

czesc Laseczki!

W sobote wrociłam z gór z "wypoczynku". Byłam z mężem, siostrą, jej mężem i dwójką ich dzieci (6 lat i 9 m-cy) także było wesoło. Wypoczynkiem nie moze było tego nazwać, bo nie jak jedno to drugie sie darło :)
Ale juz w domku. Trzeba powoli cos zaczac szykowac dla maleństwa :) Mało czasu juz zastało, ale i mało kasy. :/ Własciwie kryzys na maxa. Gdyby nie to, ze wyjazd był wykupiony na grouponie to na pewno bysmy nie pojechali :/
Pola czuje sie dobrze, rozpycha sie (kopie zwłaszcza w pecherz co w nocy doprowadza mnie do szału) :) Ogolnie to sie tyje i jest coraz ciężej :)

Podczytując Was widzę, ze ogolnie jest dobrze, także bardzo się cieszę :)
P.S. Będę sprzedawała zestaw wypoczynkowy, gdyby któraś z Was była zainteresowana :)
o taki z tym, ze mam kolor ecru (2 fotele + sofa)
Zestawy wypoczynkowe - Emma - Meble Michalczewski

reklama
Witam, jestem nowa na forum ( i chyba jedna ze starszych) mam 37 lat jest to moja 3 ciąża , po baaaaaaaardzo długiej przerwie. Jestem z Bielska-Białej. Termin mam na 16 kwietnia. Chętnie przyłącze sie do rozmów i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzać.

yulka witaj:) napewno nie bedziesz przeszkadzać!
my wstalismy o 6:30 mieszkanko juz odkurzone, pranie nastawione, Damiano wykąpany, bo sie obsrał po pachy:) teraz ide myć łazienki a potem ogórkowa, bo mam meeeeega ochote:)
sonisia znajdę telefon i wysyłam od razy priv:)
miłego poniedziałku, wy tez tak odliczacie dni do weekendu, bo ja z mężem codziennie:) hihi

Rekinasia współczuje przezyć, dobrze, że już wszystko dobrze

Ja jeszcze o lewatywie nie myślałam, ale coś mi się wydaje, że sama się przed porodem wypróżnię. Jak mam stresa to od razu lecę do wc.

Yulka
37 witaj

Mój mężuś podłapał w weekend jakąś grypę, więc wczorajszy dzień spędziliśmy w łóżku. Ja na razie się jakoś trzymam, zaczęłam jeść czosnek w razie czego. Dziś niestety bidulek pojechał do pracy.

Mnie w piątek złapało przeziebienie, katar, gardło itp zaaplikowałam sobie witamine c 1000 i dziś zero kataru ,zero bólu "funkiel nówka".
Co do lewatywy pytałam w naszym szpitalu i juz nie jest obowiązkowa ( jak kiedyś). Podobno wszystko zalezy od sytuacji i indywidualnych życzeń pacjentki.

rekinasia obys sie tak dobrze czuła cały czas..! :):):)

augustynka ciesze sie ze wyjazd W miarę udany, wiem co to znaczy urlop z dzieciakami (siostry chłopcy - 5, 3 lata i 10 m) ale ja juz przyzwyczajona do takich dużych rodzinnych wyjazdów :)
dwa lata temu byliśmy w Turcji na 4 rodziny, w sumie 14 osób w tym 5 dzieci i babcia 80 letnia :D

yulka witaj o pisz duzo, to szybko sie zaklimatyzujesz i na pewno nikomu nie będziesz przeszkadzać! :)

magda jejku 6.30 :szok:

ja dziś snilam o remoncie (jakże by inaczej :D) ale pod koniec zmieniło sie w totalny koszmar!!! :szok:

aż teraz trochę sie boje :(

dobra lasencje czas na sniadanko i działać działać działać :)

miłego dnia!

Cześć Dziewczynki!:-)

Jak samopoczucie dzisiaj?Ja jestem wyjątkowo wyspana,mały 2 noce przespał u siebie i ani razu się nie obudził:laugh2: a na dodatek słoneczko świeci za okienkiem!cuuudnie!mam nadzieje że to zwiastun nadchodzącej wiosny:-)

Chciałam Wam odpisac Każdej osobno ale niestety za duzo tego i nie dam rady:sorry:
Więc wszystkim tym które mnie uspokajały i odp. na temat wagi mojego dzidziusia dziękuje bardzo!juz mi lepiej,wierze że wszystko jest ok.
Co do mojego nienarodzonego synusia to będzie miał na imie Dominik.Minio:-)

Uciekam brac sie do roboty,bo widzę że tu wszyscy od rana zorganizowani a ja jak zwykle w tyle:laugh2:

Mam nadzieje że uda mi się wpaść na chwilkę pózniej!
Buziaki:-) życze Wam wszystkim tak samo dobrego humorku jaki ja mam dzisiaj!

Yulka 37-witaaaj!:-)

reklama
Witajcie ,
odstawiłam M do pracy , Antka do klubiku i mam wolne;-) planuje dziś podjechać zrobić sobie ten drugi kolczyk , bo nie mam kiedy;-)
dziewczyny u mnie wiosna !!! tylko ten śnieg na chodnikach to jakaś "podpucha" ;-)
dziekuje za takie wiesci baaaardzo:tak:

Witam, jestem nowa na forum ( i chyba jedna ze starszych) mam 37 lat jest to moja 3 ciąża , po baaaaaaaardzo długiej przerwie. Jestem z Bielska-Białej. Termin mam na 16 kwietnia. Chętnie przyłącze sie do rozmów i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzać.

Witaj!! miło Cię poznać:tak:

miłego poniedziałku, wy tez tak odliczacie dni do weekendu, bo ja z mężem codziennie:) hihi

oj znam to doskonale!! żyjemy od weekendu do weekendu:-D

Co do golenia się jeszcze;-)ja używam kremu do depilacji i "jadę po całości ";-) ,bo nie wierzę nikomu kto miałby mnie depilować maszynką ( ja sama ledwo swoje stopy teraz widzę);-)

Magda ja też mam plan zrobić sobie stopy , włosy i brwi tuż przed porodem , bo potem to nie ma kiedy;-) a jakie miałam odrosty tuż po porodzie ostatnim to wolę zapomnieć. Nie pomyślałam wcześniej żeby się ogarnąc;-)
w szpitalu gdzie rodziłąm połozne kazały zmywać nawet bezbarwny lakier ze stóp i rąk

Do góry