reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

czesc Laseczki!

W sobote wrociłam z gór z "wypoczynku". Byłam z mężem, siostrą, jej mężem i dwójką ich dzieci (6 lat i 9 m-cy) także było wesoło. Wypoczynkiem nie moze było tego nazwać, bo nie jak jedno to drugie sie darło :)
Ale juz w domku. Trzeba powoli cos zaczac szykowac dla maleństwa :) Mało czasu juz zastało, ale i mało kasy. :/ Własciwie kryzys na maxa. Gdyby nie to, ze wyjazd był wykupiony na grouponie to na pewno bysmy nie pojechali :/
Pola czuje sie dobrze, rozpycha sie (kopie zwłaszcza w pecherz co w nocy doprowadza mnie do szału) :) Ogolnie to sie tyje i jest coraz ciężej :)

Podczytując Was widzę, ze ogolnie jest dobrze, także bardzo się cieszę :)
P.S. Będę sprzedawała zestaw wypoczynkowy, gdyby któraś z Was była zainteresowana :)
o taki z tym, ze mam kolor ecru (2 fotele + sofa)
Zestawy wypoczynkowe - Emma - Meble Michalczewski

reklama
Witam, jestem nowa na forum ( i chyba jedna ze starszych) mam 37 lat jest to moja 3 ciąża , po baaaaaaaardzo długiej przerwie. Jestem z Bielska-Białej. Termin mam na 16 kwietnia. Chętnie przyłącze sie do rozmów i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzać.

yulka witaj:) napewno nie bedziesz przeszkadzać!
my wstalismy o 6:30 mieszkanko juz odkurzone, pranie nastawione, Damiano wykąpany, bo sie obsrał po pachy:) teraz ide myć łazienki a potem ogórkowa, bo mam meeeeega ochote:)
sonisia znajdę telefon i wysyłam od razy priv:)
miłego poniedziałku, wy tez tak odliczacie dni do weekendu, bo ja z mężem codziennie:) hihi

Rekinasia współczuje przezyć, dobrze, że już wszystko dobrze

Ja jeszcze o lewatywie nie myślałam, ale coś mi się wydaje, że sama się przed porodem wypróżnię. Jak mam stresa to od razu lecę do wc.

Yulka
37 witaj

Mój mężuś podłapał w weekend jakąś grypę, więc wczorajszy dzień spędziliśmy w łóżku. Ja na razie się jakoś trzymam, zaczęłam jeść czosnek w razie czego. Dziś niestety bidulek pojechał do pracy.

Mnie w piątek złapało przeziebienie, katar, gardło itp zaaplikowałam sobie witamine c 1000 i dziś zero kataru ,zero bólu "funkiel nówka".
Co do lewatywy pytałam w naszym szpitalu i juz nie jest obowiązkowa ( jak kiedyś). Podobno wszystko zalezy od sytuacji i indywidualnych życzeń pacjentki.

rekinasia obys sie tak dobrze czuła cały czas..! :):):)

augustynka ciesze sie ze wyjazd W miarę udany, wiem co to znaczy urlop z dzieciakami (siostry chłopcy - 5, 3 lata i 10 m) ale ja juz przyzwyczajona do takich dużych rodzinnych wyjazdów :)
dwa lata temu byliśmy w Turcji na 4 rodziny, w sumie 14 osób w tym 5 dzieci i babcia 80 letnia :D

yulka witaj o pisz duzo, to szybko sie zaklimatyzujesz i na pewno nikomu nie będziesz przeszkadzać! :)

magda jejku 6.30 :szok:

ja dziś snilam o remoncie (jakże by inaczej :D) ale pod koniec zmieniło sie w totalny koszmar!!! :szok:

aż teraz trochę sie boje :(

dobra lasencje czas na sniadanko i działać działać działać :)

miłego dnia!

Cześć Dziewczynki!:-)

Jak samopoczucie dzisiaj?Ja jestem wyjątkowo wyspana,mały 2 noce przespał u siebie i ani razu się nie obudził:laugh2: a na dodatek słoneczko świeci za okienkiem!cuuudnie!mam nadzieje że to zwiastun nadchodzącej wiosny:-)

Chciałam Wam odpisac Każdej osobno ale niestety za duzo tego i nie dam rady:sorry:
Więc wszystkim tym które mnie uspokajały i odp. na temat wagi mojego dzidziusia dziękuje bardzo!juz mi lepiej,wierze że wszystko jest ok.
Co do mojego nienarodzonego synusia to będzie miał na imie Dominik.Minio:-)

Uciekam brac sie do roboty,bo widzę że tu wszyscy od rana zorganizowani a ja jak zwykle w tyle:laugh2:

Mam nadzieje że uda mi się wpaść na chwilkę pózniej!
Buziaki:-) życze Wam wszystkim tak samo dobrego humorku jaki ja mam dzisiaj!

Yulka 37-witaaaj!:-)

reklama
Witajcie ,
odstawiłam M do pracy , Antka do klubiku i mam wolne;-) planuje dziś podjechać zrobić sobie ten drugi kolczyk , bo nie mam kiedy;-)
dziewczyny u mnie wiosna !!! tylko ten śnieg na chodnikach to jakaś "podpucha" ;-)
dziekuje za takie wiesci baaaardzo:tak:

Witam, jestem nowa na forum ( i chyba jedna ze starszych) mam 37 lat jest to moja 3 ciąża , po baaaaaaaardzo długiej przerwie. Jestem z Bielska-Białej. Termin mam na 16 kwietnia. Chętnie przyłącze sie do rozmów i mam nadzieje ze nie bede przeszkadzać.

Witaj!! miło Cię poznać:tak:

miłego poniedziałku, wy tez tak odliczacie dni do weekendu, bo ja z mężem codziennie:) hihi

oj znam to doskonale!! żyjemy od weekendu do weekendu:-D

Co do golenia się jeszcze;-)ja używam kremu do depilacji i "jadę po całości ";-) ,bo nie wierzę nikomu kto miałby mnie depilować maszynką ( ja sama ledwo swoje stopy teraz widzę);-)

Magda ja też mam plan zrobić sobie stopy , włosy i brwi tuż przed porodem , bo potem to nie ma kiedy;-) a jakie miałam odrosty tuż po porodzie ostatnim to wolę zapomnieć. Nie pomyślałam wcześniej żeby się ogarnąc;-)
w szpitalu gdzie rodziłąm połozne kazały zmywać nawet bezbarwny lakier ze stóp i rąk

Do góry