Sonisia nie polecam 'musimy porozmawiać o...', lubię Tildę, ale nie wiadomo o czym jest ten film, chyba o dziecku nawiedzonym przez demona, na pewno nie o tym, o czym piszą w recenzjach, wg mnie gniot. Widziałaś 'rzeź' - w konwencji teatralnej (oparty o sztukę), więc alternatywne kino, postacie, teksty i zwroty akcji rewelka
Martolinka dzięki za rekomendacje 'sponoringu', zajawki w tv niezłe, no i Chyra
chociaż jak przeczytałam wywiad z Szumą w WO, to się zastanawiałam, co ona może mieć ciekawego do powiedzenia w filmie, w wywiadzie siliła się na oryginalność a wyszedł bełkot, no ale sprawdzę osobiście :-)
Widzę, że temat lewatywy na tapecie, często przed porodem przeczyszcza i to jest pierwszy sygnał, że się zaczyna, wtedy lewatywa jest zbędna. Tam gdzie rodziłam, nie proponowali. Co do golenia, zamierzam mieć minimum ;-) chcę sobie wcześniej zrobić bikini, wydaje mi się, że wtedy łatwiej o higienę po zszyciu itd.
O paznokciach też słyszałam, że bez lakieru
Ewela pogoda chyba też robi swoje w samopoczuciu, ale... Podobno wiosna nadchodzi!
Darucha stosuję compeed, dostałam też Heviran i od 36tyg mam stosować zapobiegawczo, żeby nie mieć w trakcie porodu. Trzymaj się tam i dbaj o siebie.