mamusia myśle ze z bartkiem to bardzo dobry pomysł
myśle ze waga Twojego synka jest jak najbardziej w normie
a jak chcecie mu dać na imię?
magda ja tez gole sie regularnie, choc teraz mam z tym trochę większe problemy
przed porodem najwyżej eMek mi pomoże
czy mozesz wiecej napisać jak było na tej sesji? czy była w mieszkaniu, czy mialas swoje ciuszki na przebieranki itp??
kivinko jak sie czujesz?
czy juz lepiej z glowka?
nie przejmuj sie tym relanium, pisałam juz ze mija tesciowka brała je przez prawie całe ciążę i urodziła dwóch zdrowych chłopaków
jak pisała iza relanium jest z grupy w jakis sposób oddzialowujacy na dziecko, lecz nie są z grupy zakazanej!
jeśli lekarz stwierdził ze byłaś w takim stresie to bardziej zaszkodzilabys dziecku bez tego leku. nie myśl o tym, masz przecież zdrowego dzieciaczka pod serduszkiem! :*
co do całego porodu i "przyjemności" z tym zwiazanymi, to chyba cały wstyd zostawimy w domu a w szpitalu będziemy chciały po prost urodzić bez względu na wszystko
w końcu oni codziennie maja kilka porodow do odebrania a historie są najróżniejsze!
życzę Ci duzo wytrwałości w tych papierkach ! dasz rade
)
co do pieska to każdy ma podzielone zdania - zależy jaki piesek jest. na codzień i tak bedą w jednym pomieszczeniu, moze pomyślcie żeby oswoić pieska z dzieckiem - dobrze żeby eM przyniosl np kocyk czy pieluszke jeszcze ze szpitala
mamusia myśle ze z bartkiem to bardzo dobry pomysł
myśle ze waga Twojego synka jest jak najbardziej w normie
a jak chcecie mu dać na imię?
magda ja tez gole sie regularnie, choc teraz mam z tym trochę większe problemy
przed porodem najwyżej eMek mi pomoże
czy mozesz wiecej napisać jak było na tej sesji? czy była w mieszkaniu, czy mialas swoje ciuszki na przebieranki itp??
kivinko jak sie czujesz?
czy juz lepiej z glowka?
nie przejmuj sie tym relanium, pisałam juz ze mija tesciowka brała je przez prawie całe ciążę i urodziła dwóch zdrowych chłopaków
jak pisała iza relanium jest z grupy w jakis sposób oddzialowujacy na dziecko, lecz nie są z grupy zakazanej!
jeśli lekarz stwierdził ze byłaś w takim stresie to bardziej zaszkodzilabys dziecku bez tego leku. nie myśl o tym, masz przecież zdrowego dzieciaczka pod serduszkiem! :*
co do całego porodu i "przyjemności" z tym zwiazanymi, to chyba cały wstyd zostawimy w domu a w szpitalu będziemy chciały po prost urodzić bez względu na wszystko
w końcu oni codziennie maja kilka porodow do odebrania a historie są najróżniejsze!
zeberka przed cisza golilam sie cała, teraz tez tylko juz nie maszynka a trymerem (maszynka sie pozacinalam, a lusterko na niewiele sie zdało
)
myśle ze do porodu będzie to najbardziej komfortowe, ale to bardzo indywidualna sprawa i każda z nas zdobi to, co dla niej będzie najlepsze
g_agnes moj żołądek rownież o mniejszej objętości, duże ilości juz nie dla mnie, za to częściej a mniej
ale oczy by jadly i jadly i jadly!
miłego dnia :*
moj eMek jeszcze pochrapuje, a ja gadam sobie ciążę z zaskoczenia
milego dnia kochane!