reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
kobietki przesylam pozdrowienia od eweli jest w szpitalu pod kroplowka. lekarze cos jej mowia o rwie kulszowej. Jutro czy dzisiaj (?) bedzie wiedziala dokladnie co i jak. Ja i Maksymilian natomiast jutro po usg szyjki uciekamy do domu!!
Maly chyba sie nie cieszy, bo w domu zbuntowana ciotka i jej cora .... kto wie ten wie hhehe

Biedna Ewela, sama rwa kulszowa- horror, a co dopiero w ciąży- ucałuj Ją też od nas.
Reniuszek- poustawiaj zbuntowane baby po kątach i spokojnie śmigaj do siebie!

Dobry wieczór:)

Nam się dzisiaj udało w końcu pojechać na dzień otwarty do szpitala. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Pojedyncze sale przedporodowe i porodówki. Sale poporodowe są podwójne, w każdej prysznic i kibelek. I tak jakoś świeżo i schludnie. Nie czuje się tych szpitalnych klimatów;) Przy okazji zapisałam się też do szkoły rodzenia przy szpitalu. Niestety 350 zł sobie pójdzie w świat:sorry:ale cóż, jak mus to mus...Zaczynamy w środę za tydzień.
Ale po całym dniu poza domem (najpierw praca, potem zwiedzanie) brzuszek się zbuntował i się zrobił twardy, więc teraz leżę i nic nie robię:tak:Na kolację była porcja lodów czekoladowo-karmelowych z orzeszkami i bitą śmietaną. Pychotka;-)a do tego jeszcze sobie czeka kawałek tortu i murzynek. Także zaopatrzenie jak się patrzy;-)
reniuszek -dobrze że już troszke lepiej i że będziesz mogła wrócić do domu
magda -nie dziwię się, że tyle zjadłaś; ja sobie nawet nie wyobrażam siebie po tym badaniu; ledwo wytrzymuję zwykłe pobieranie krwi, bo potem jestem cały dzień głodna, nie ważne ile zjem, a co dopiero jak będę tak 3-4 godziny musiała wytrzymać :/

Ostatnia edycja:
kasiek 1981 witaj:)

ewela trzymam za Was kciuki i nie dajcie się tej okropnej rwie. Ściskamy z Zosieńka:)

reniuszek hurrrrra ale fajnie, że jutro wychodzicie:):):):)

My już po wizycie. Dobre wieści na odpowiednim wątku:) Mężal zrobił mi niespodziankę i po wizycie zabrał mnie na mały shopping-dostałam śliczną skórzaną torbę w kolorze karmelowym. Ta z wczorajszym moczem ledwo przetrwała pranie w pralce. Później poszliśmy na pyszne ciacho czekoladowe, więc i ja i Zosia jesteśmy ukontentowane. Nasz Skarb waży już 600 gram i wywijał na USG ostro:) Zrobiliśmy jeszcze zakuoy w TESCO, bo w lodówce migało nam już tylko światełko i do domku. Wychodząc z galerii, przywołało mnie do siebie stoisko INGLOTA. Mówiło do mnie, żebym coś kupiła:-D:-D:-D No i nie mogłam odmówić. Zaszalałam i znalazłam śliczną pomadkę w kolorze brzoskwiniowym - idealnie pasuje do torebki.

Ściskam Was Kochane:*

reklama
Robaczek-kiedy bedziesz miala nastepne USG i szanse zeby sie dowiedziec jaka plec?
Julianna-trzymam kciuki za remont
Kasik83-nie mam pojecie co z tymi zebrami, nigdy mnie zebra nie bolaly. Jesli jest to tymczasowy bol to mozesz sobie pomoc paracetamolem ale jesli bedzie sie nasilalo i przedluzalo to moze zapytaj lekarza.
Iloonka-jestem i czytam ale gorzej z pisaniem, czasem nie moge sie wstrzelic a nie chce pominac kogos i tak pewnie jest to nie do unikniecia :-) sporo nas i wesolo sie czyta ale potem zapominam kto co napisal :rofl2: starzeje sie chyba :-D zycie po 30 to juz z gorki :-D:-D:-D
Pauletta-ja tez mam takiego glodomora ale zwykle po poludniu, a dzis nie wiem co na obiadek zrobic, zaraz jakas zupinke wymodze, a potem chcialam racuszki z jablkami, moja babcia mi robila i tak mi sie przypomnialy. A Twoja zapiekanka-wow brzmi super tylko nie wiem czy bede umiala zrobic.
Reniuszek, Ewela-zdrowka i spokoju!
Kasiagaw-to mialas fajny dzien :-) z tym moczem to niezl przygoda, a mezus slodki ze kupil od razu nowa torebeczke :-)

Do góry