witajcie kochane!
ale ciezko bez BB szok: stesknilam sie za Wami!
:-)
az emek sie ze mnie smieje ..
reniuszek juz w domku..? przynajmniej bedziesz miala lepsze jedzonko no i BB przez caly dzien, a nie tylko na korytarzu!
a ze szpitalem ponownie przywitasz sie juz za 3 miesiace
)
dobrze ze skurcze juz ustepuja, a w siostre i mala wrzaskune ustaw po katach ! uwazaj na siebie i maksymilianka
masz jeszcze jakies wiesci od
eweli ?? tykko sobie wyobrazam jaki to musial byc bol !
kivinko jejku, ale wartosciowa wygrana..! i to za pierwsze miejsce - szacun!
a jak atmosfera w domu, troche spokojniej?
kasiagaw super ze Zosia zdrowa i dokazuje!
usmialam sie historia z "zasikana" torebka
a maz kochany, ze ci humorek od razu poprawil
moj tez taki sam, dzisiaj chcial mnie namowic na zegarek i ciezko mi bylo mu odmowic
ale kupilismy dla mnie na moich ukochanych final sale'ach buty, kamizelke, 5 koszulek i ciazowkowe legginsy za male pieniadze
ale nie mam juz tej kondycji ..
siku i siku, brzuchol ciagnie ale jeszcze na lody z gorzkiej czekolady musialam dojsc na drugi koniec sklepu
pauletta ja tez KOCHAM hagen dazy, ale tylko tutaj w germany moge dostac moje ulubione czekoladowe z orzeszkami i karmelem .. moze to i dobrze bo bym sie w drzwi nie zmiescila
u mnie czas mija nie wiadomo kiedy, ciagle cos, a jeszcze do jutra mam do przeczytania 5 rozdzialow z zarzadzania projektami i z kazdego z nich zrobic podsumowanie, a to takie nudne i nielogiczne ze bleee
nie pamietam ktora z was pisala o dusznosciach
ale ja tez to mam.. normalnie brakuje mi oddechu, jakbym nie mogla zaczerpnac powietrza w 100%, tylko na jakies 80 .. le pytalam o to ginka i powiedzial ze to normalne, bo przepona nie pracuje jak zwykle a maly rozpycha sie w brzuszku przez co pluca maja mniej miejsca, wiec bedzie tylko gorzej
przepraszam ze nie odpisalam kazdej z Was, ale musze juz zmykac.
buziaki kochane i do "spisania" na bb!