echh nie rozumiem tej fantazji .. po cholerę ludziska takie glupoty wyczyniaja..?
reniuszek ojj biedulko :* juz lepiej ? mam nadzieje ze sie wyspisz dzisiaj..!
a jak co wchodzą buraczki i cała dietka na wzmocnienie? :>
a co tam slicznego Ci sie w glowce zrodzilo..?
ewela mi sie nie zdarzyło nic podobnego, ale brzuszek nie odpoczal przez weekend i daje o sobie znac
a jutro musze sie zdecydowac na kuchnie a tego po prostu nie czuje, a to co chciałam jest zdaniem kilku stolarzy "niewykonalne" ..
kasiagaw to mąż ma takie dobre oko..? super!
zeberka nooo, to dzieciaki pewnie wniebowziete...! a braku kilku rodzynek nie zauważa
eMek chory a jutro maja 3000 tysiące paczek z zabawkami do wysłania a jest dopiero początek grudnia.. w szczycie świątecznym mieli rok temu 1000..! :O
Buziaki w brzuszki kwietnioweczki..!
i tak miłego tygodnia jaki był weekend lub lepszego tym co miały problemy :*
reniuszek ojj biedulko :* juz lepiej ? mam nadzieje ze sie wyspisz dzisiaj..!
a jak co wchodzą buraczki i cała dietka na wzmocnienie? :>
a co tam slicznego Ci sie w glowce zrodzilo..?
ewela mi sie nie zdarzyło nic podobnego, ale brzuszek nie odpoczal przez weekend i daje o sobie znac
a jutro musze sie zdecydowac na kuchnie a tego po prostu nie czuje, a to co chciałam jest zdaniem kilku stolarzy "niewykonalne" ..
kasiagaw to mąż ma takie dobre oko..? super!
zeberka nooo, to dzieciaki pewnie wniebowziete...! a braku kilku rodzynek nie zauważa
eMek chory a jutro maja 3000 tysiące paczek z zabawkami do wysłania a jest dopiero początek grudnia.. w szczycie świątecznym mieli rok temu 1000..! :O
Buziaki w brzuszki kwietnioweczki..!
i tak miłego tygodnia jaki był weekend lub lepszego tym co miały problemy :*