reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hej laseczki:)
jestem, czytam, ale nic sie nie odzywam, postaram sie poprawić. tutaj taka produkcja, że nie nadążam i wolę nie odpisac nikomu, niz polowie.
darucha, sonisia dzięki, że wywałałyście mnie do tablicy:)
we wtorek mielismy usg, nic sie nie zmieniło, dwa chłopaki w brzuchu mieszkaja:) jeden 488gr drugi ciut mniejszy 452:) bedą mieć na imię Franek i Szymek:)
trzymam kciuki, za balęce brzuszki, żeby juz nie bolały.
pozdrawiam was mocno

reklama
dziękuję wam kochane :) ale ja nie zamierzam całkiem rezygnowac z bb ;-) będę tylko czytać nieco bardziej wybiórczo :-)

Madziarra, super że u was wszystko dobrze. Załątwiaj neta i zaglądaj częsciej :tak:
Magda, miło że się odzywasz :) widze, że masz małe wielkoludy w brzuszku :) gratuluję :-)

Andzik,
gratuluję synka :)

zeberka i jak, dziadkowie przekupili cie czyms pysznym..? :)

julianna mam swoje sposoby :p bo nie mam takiej pamięci aż ::cool:

magda odpisuj nawet powie lub chociaz napisz co tam u Ciebie..! nikt sie nie bedzie obrazal :no:
a jak ty sie czujesz z dwoma brzdacami..? ok wszystko?

a tak w ogole to gdzie jest fantazja..????? ciekawe jak tam jej dziewuszki!

madZiarra jak my co zazdroscimy tych tylko 20 st! :D a ja owoców, mmmmm....!!
szkoda ze nie masz tam lekarzy jak tutaj, ale jestesie z mezusiem :tak: wczuje sie w role juz niedługo! :)

andzik ja nigdy nie wiem jak sie ubrac, bo raz mi za ciepło raz za zimno ..

kasiagaw szacun, ja nie mam energi na nic.. i nic nie wypoczelam e ten weekend i jestem wściekła :angry: bo przede mna jakos sie spokojniej nie zapowiada :no:

ja nie czuje w ogole świat ani Mikołajek teraz :(
jakos tak mokro i bez klimatu.. :sad:
w ogole jakos humoru nie mam, eMek chory postękuje a ja w pracy.
chętnie bym sobie posmigala na sali ale po wczoraj nie mam sił :szok:

jakis jesienny smutek mnie dopadł,
buziaki w brzuszki!

Sonisia
ja też nie czuję zbliżających się świąt, jakoś zielona trawa i plus 10stopni nie daje odpowiedniej atmosfery:/ mam nadzieję że troszkę jednak popruszy śniegiem na święta....

sonisia fantazjowa była zwykłym trollem..najprawdopodobniej nie ma ciąży ani trojaczkowych dziewczynek..miała dwa konta i moderator Bestyja (chyba) do tego doszła i ja zbanowała..

dostałysmy na bliźniakach info, że została zbanowała, bo pisała z dwóch kont..
sonisia robia takie rzeczy, żeby zwrócić na siebie uwage, dla mnie jak dla andzik to chore:| na grudniówkach, tez miałysmy podobna akcje i teraz nie istnieje wątek otwarty..

reklama
W szoku jestem z tą fantazjową. I szacun dla moderatora za czujność. Co ta kobieta chciała przez to uzyskać.

Izka nie prosektorium nie mam.

Do góry